2018 – Regulationer og store kursfald

2018 vil byde på regler og lovgivning på kryptovaluta området.

2017 var året hvor kryptovaluta virkelig oplevede rekordstigninger og flere kryptovaluta oplevede kurs stigninger på flere tusinde procent. 2018 er dog startet noget anderledes og der er oplevet drastiske fald over hele linjen på kryptovalutamarkedet. Bare bitcoin alene har i januar måned mistet 260 milliarder i værdi på en måned. 2018 bliver et spændene år for kryptovaluta på mange områder. Et af de helt store spørgsmål er hvordan regeringerne og banker rundt omkring i verden står i forhold til kryptovaluta. Nogen er for kryptovaluta andre er forsigtige og nogle er desideret anti krypto, alle disse spekulationer har sat sit spor på markedet. For hvad kommer der af regler eller restraktioner og hvordan og hvorledes vil det hele forløbe.

Sådan et spørgsmål sætter sine spor og med et marked som er meget skiftende, så går det stærkt både den ene og den anden vej i kurserne. En anden ting der også kan hænge sammen med den korrektion vi ser pt er at hele krypto markedet har været over ophedet. 2017 sluttede med nærmest euforiske tilstande over vilde stigninger og mange har kastet penge i markedet. Når der så opleves fald, så er der også lidt domino effekt over det og så er der nogle der panik sælger for ikke at miste for meget. Der er i hvert fald nogen som har købt hvor kurserne topped og som pt, ser meget bekymrede til situationen. det er hovedsageligt dem som købte i slutningen af december. For havde du bare købt kryptovaluta for 3 måneder siden, så var du stadig oppe i forhold til dagens kurser.

Her vil vi kort gennemgå hvordan nogle lande forholder sig til kryptovaluta.

USA

USA har pt ikke en sammenhængende ens rettet politik på kryptovaluta området, men det er noget der er på vej. Der er dog en holdning om at der må komme nogle regulationer og bekymringen er at kryptovaluta bruges til hvidvask af penge og andre ulovlige formål. Så er der også spørgsmålet om kryptovaluta anses som en valuta eller værdi papir.

Japan

Japan er mere venlig stillet i forhold til kryptovaluta sammenlignet med deres nabo lande. Der har dog lige været et hack af en stor japansk exchange, som har gjort at Finansiel service FSA i japan har sat kryptovaluta under nærmere tilsyn

Kina

Kina har været fremme i forhold til at lave restriktioner på kryptovaluta. De startede med at forbyde ICOér, indefrysning af bankkonto med forbindelse til exchange, stoppet såkaldte minere og forbud mod internet og mobil adgang til kryptovaluta handel relaterede ting. Kina er det strengeste land i forhold til regler omkring kryptovaluta. Hvilket er lidt underligt set i forhold til at kina i 2017 udgjorde mere end 50 % af den samlede kryptovaluta mining og at interessen for kryptovaluta handel steg mere i Kina end noget andet land.

Sydkorea

Sydkorea er et af de lande som der har været skrevet rigtig meget om og det skyldes at kryptovaluta er et kæmpe marked i sydkorea. Der har været noget usikkerhed om forskellige udmeldinger og fejl citater osv i forhold til lovgivningsmæssige tiltag. Der er lavet forbud mod anonyme kryptovaluta exchange kontoer og ellers er der ikke på nuværende tidspunkt andre officielle restriktioner. Der har dog været noget forvirring omkring hvordan man skal forholde sig til kryptovaluta i Sydkorea.

Europa

I EU har der været snak omkring at lave restriktioner imod anonyme konti med henvisning til hvidvaskning af penge og skatteunddragelse. EU vil have lavet restriktioner på kryptovaluta platforme omkring verificering af kunder og samtidig at der skal rapporteres omkring mistænkelige transaktioner. Der vil i løbet af foråret 2018 komme nogle regler eller retningslinjer indenofr kryptovaluta området.

Schweiz

Schweiz er et af de mest åbne lande i forhold til kryptovaluta. De har lidt samme tilgang til kryptovaluta, som til bank verdenen. Schweiz vil gerne være det førende kryptovaluta land og er åben for kryptovaluta verdenen.

Rusland

Rusland, lidt som Sydkorea, der ikke helt kan bestemme sig for hvordan man skal forholde sig til kryptovaluta. Der er dog et udspil på vej med regler på området. Både i forhold til mining, kryptovaluta handel mm. Der har dog også været snak om at de regler som har været på tale er for hårde. Men hvad det endeligt ender med vides ikke pt.

2018 kan meget vel ende med at blive restriktionernes år indenfor kryptovaluta. Det er et område hvor gældene love og regler ikke har været tidsvarende og hvor udviklingen er gået så stærkt at ingen har kunne følge med. Vi vil i løbet af foråret 2018 næsten med garanti hvad der bliver lavet af regler og restriktioner, men kryptovaluta handel og teknologien bag er kommet for at blive og vi vil se det benyttet i meget store udstrækning i fremtiden.

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *