Hvad er Bitcoin (BTC)

Info om Bitcoin BCT

Info

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er en teknologi/netværk, som køres af brugerne, hvor minere sørger før at verificere transaktioner på netværket. Netværket bitcoin er bygget på er et decentraliseret bruger til bruger betalingsnetværk. Bitcoin er en digital valuta som køres uden indblanding fra 3. part. Det vil sige at der ikke er nogen bank eller anden financiel institution indblandet. Bitcoin er den første rigtige kryptovaluta og også den de fleste nok har hørt om. Skaberen bag bitcoin eller skaberne er ikke offentlige kendt og det vides ikke hvem der egentlig står bag andet end navnet satoshi Nakamoto. Satoshi om det så er en person eller gruppe trådte væk fra bitcoin projektet i 2010 uden at afsløre sig selv. Der er dog et helt hold af udviklere bag i det kæmpe bitcoin fællesskab, som arbejder på bitcoin.

Antal bitcoin?

der er 21 millioner bitcoin og der kommer ikke flere. Der er dog forskel på dette tal og så det egentlige antal Bitcoin. Det precise antal bitcoin i markedet kendes ikke. Dette skyldes at der kan være mistede bitcoin, som er gået tabt for evigt. folk har ikke taget backup, brugte mobil wallet uden at tænke på, hvis de mistede mobilen, mistet privat key osv. Der kan være mange årsager. Dette kan dog ikke ses da der kun kan spores transaktioner og adressers aktivitet. Så mistede bitcoin vil blot kunne spores som inaktive, men det vides så ikke om inaktiviteten skyldes at det er langsigtet opsparing/gemmes eller om de er inaktive fordi folk har mistet adgangen til deres bitcoin.

Hvordan fungere bitcoin?

Bitcoin er et open source projekt, hvilket betyder at selve kilde koden er åben. Protokolen og softwaren er udgivet offentligt. Så der er et fælleskab af udviklere der arbejder på udvikling af bitcoin og ikke nogen ejer af bitcoin netværket. Netværket drives af minerne, som verificere transaktioner. Bitcoin netværket benytter blockchain, som er en offentlig oversigt over alle transaktioner i netværket. Så alle transaktioner vil altid kunne ses og findes. Disse transaktioner kan spores til offentlige adresse koder og offentlige wallet adresser. 

Hvad kan bitcoin bruges til?

Btcoin kan bruges som betaling for varer eller ydelser. Det er en online valuta, der fungere uden 3. parts indblanding. Så en bitcoin kan bruges på samme måde som fiat valuta (kr, euro, usd mm.). Bitcoin kan deles helt ned til 8 decimaler og derfor behøver du langt fra at købe, sælge, overføre, bruge en helt bitcoin. Bitcoin kan bruges på samme måde som kreditkort og netbank, bruges dagligt. Kan bruges til betaling både online og i fysiske butiker. Dog er det stadig et lavt antal steder der tilbyder bitcoin betaling.

Hvad er fordelene ved Bitcoin?

der er mange fordelle ved bitcoin fremfor almindelig valuta. det er muligt at sende og modtage alle beløb døgnet rundt alle årets dage. Ingen bank der skal godkende, kun kan overføre på hverdage osv. Så bitcoin gør det muligt at have fuld kontrol over sine egne penge. 

Der er færre risici og større kontrol. Transaktioner er sikre og indeholder ikke personlig information, samtidig kan transaktioner ikke trækkes tilbage. Med bitcoin har man selv fuld kontrol og ingen 3. part kan hæve uønskede gebyrer og opkrævninger. Alle transaktioner kan ses på blockchain og dermed kan der også i real tid ses enhver transaktion. Transaktioner kan ikke trækkes tilbage når de først er godkendt og sendt.

Hvordan køber man bitcoin?

Bitcoin kan købes på flere forskellige måder. Der er privat handel, her gælder det om at sikre at man handler med en ordentlig sælger. Send ikke penge før du er sikker og helst ikke før du har modtaget kryptovaluta. I hvert fald sikre dig selv imod scammer som der findes på forskellige salgs sidder.

Så kan du købe bitcoin online en lang række steder. Ønsker du nemt at købe med kreditkort eller bank overførsel, så kan BitPanda eller Coinbase anbefales. Som med alt andet så tjek lige at det sted du har fundet er ordentligt. En anden ting du bør tjekker er gebyrer, som også kan svinge meget de forskellige steder hvor du kan købe bitcoin.

Investering i bitcoin.

Bitcoin har været igennem både opture og nedture rent kursmessigt. Selve kryptomarkedet er et meget volantilt marked, som er påvirket af andre faktorer end fx. aktie markedet. Med bitcoin og andre kryptovaluta er nyheds medier og sociale medier yderst kurspåvirkende. Både gode og dårlige historier kan betyde store udsving. Selve markedet for bitcoin og også andre kryptovaluta er stadig i sin begyndelse. kigger man også også over en længere periode så er kruptovaluta markedet steget rigtig rigtig meget og også selvom der kommer korrektioner undervejs. Kryptovaluta og bitcoin er lidt som internettet var i starten og se bare en udvikling der er sket gennem de sidste mange år. Kigger du på de forskellige kryptovaluta herunder bitcoin, så har kursen trods flere korrektioner altid rettet sig til og steget til nye højer. Så det er et marked som er spænende at følge de kommende år.

Som med andet skal du ikke investere penge du ikke har og ikke har råd til at investere for. Når du så skal investere så læs op på de forskellige ting inden du kaster penge efter noget du ikke kender til. 

Bitcoin er decentraliseret, som betyder at ingen institution eller bank, kontrollere og regulere bitcoin netværket. Tanken bag er nemlig at skabe en valuta som er uafhængig af enhver central myndighed

Bitcoin transaktioner bliver godkendt i blockchain netværket af såkaldte minere. Dette er både store og mindre opsætninger af computere, som verificere transaktionerne. Når først en transaktion er lavet kan den ikke trækkes tilbage. Alle transaktioner vil kunne ses i blockchain netværket.

Der er 21 millioner bitcoin og der aldrig flere end dette antal. Men bitcoin kan deles i mindre dele og skal du købe bitcoin kan du fx godt købe 0.03 bitcoin og ikke nødvendigvis 1 bitcoin.

Kurs på Bitcoin

SYMBOLNAMEUSDVOLUMECAP%1H%24H%7D
BTCBitcoin3,678.287931115.4 B5,369,157,961.2399997764.3 B64,322,221,051.000.080.730.11

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Trx tron – Pet Planet

Tron og game.com arbejder sammen om Pet Planet, et nyt og spændene Blockchain spil.

Gå til spillet her 

Gå til vores dog shop her

Både tron og game.com er 2 forholdsvis nye i Blockchain industrien, men de har et spændene projekt i støbeskeen. Tron arbejder med et decentraliceret underholdnings Blockchain system og game.com arbejder med en global Blockchain spille platform. Sammen arbejder de på projektet Pet Planet, som kan blive rigtigt stort. Spillet er i fuld gang med at blive udviklet og der bliver løbende tilføjet funktioner til spillet. Pet Planet har først officiel international release d 8/8-2018, så spillet er stadig i en meget tidlig fase og derfor er det også begrænset hvad der pt er af muligheder i spillet.

Spillet Pet Planet

Pet Planet er en virtuel verden som er baseret på Blockchain teknologien.

Et spil som vel kan sammenlignes med en af 90’ernes helt store diller Tamagotchien i en meget udvidet udgave. Tamagotchien var det lille ting med et kæledyr der bare ikke måtte dø og som skulle fodres og passes. Var en kæmpe succes i hele verden. Med Pet planet er vi 20 år længere fremme i udviklingen og der er god bund for at dette kan blive en succes.

Pt er spillet stadig helt nyt og derfor også meget begrænset. De funktioner som pt er tilgængelige er at almindelige brugere kan købe hunde eller man kan købe sig en hunde shop og sælge hunde. Der er et begrænset antal hunde shop tilgængelig, så man skal nok ikke vente til d 8/8-2018 hvis man vil have sig en hunde shop.

En dog shop koster 20.000 Trx og med den får man 130 hunde at sælge og mulighed for at fylde nye hunde i shoppen når alle er solgt. Som shop ejer tjener du Trx på de hunde der sælges og det er meningen at butiksejerne skal kunne tjene sin investering hjem ved at sælge hunde. Systemet er bygget op så der automatisk kommer folk forbi din shop og køber hunde. Alle shop har dog også deres egen shop URL som går direkte til ens shop og som kan bruges til selv at promovere sin shop og sælge flere hunde. Der kommer også muligheder for at sælge sin shop. Der er et begrænset antal shop tilgængelig, så når disse er solgt vil en shop kunne sælges ligesom hundene.

Det er stadig meget tidligt at sige for meget om spillet, men som almindelig ejer af en af de virtuelle hunde, så kommer der mulighed for at fodre og passe sine hunde, opgradere sin hund og meget andet. Derefter kan de sælges til andre spillere osv. Der er forskellige hunde man kan købe og nogle er mere sjældne end andre. Så skynd dig ind at oprette en bruger og få fat i en legendarisk hund. Der er allerede nu rift om hundene i kategorierne legendary, Rare og Epic. Disse hunde er dem som er sjældne og der er også færre af disse end i kategorien Common. Common er de almindelige. Når spillet er rullet fuldt ud og hunde skal sælges, så vil Legendary, Rare og Epic hunde, med garanti sælges noget dyre. Pt sælges alle hundene for 200 trx pr stk. Du kan nu kun købe fra tilfældige shop eller hvis du kender en bestemt shop så finde den og købe dine hunde der og alle hunde koster 200 trx pt. Når man køber en hund i spillet så får man en pakke som indeholder Gtc. Hvor mange ved du først efter køb, men gtc kan veksles til Trx eller opbevares som anden kryptovaluta. Både Trx og Gtc er kryptovaluta som kan handles ligesom bitcoin, ethereum, litecoin osv. Både Trx og Gtc har en værdi og bliver spillet en succes så vil værdien formentlig være meget større end den er idag. Så Pet planet er altså også et spil hvor der er mulighed for at genere en indtjening.

Mobil/web version

Det er meningen at spillet kommer til at køre på flere platforme herunder mobil og computer. Der er lige kommet en engelsk version og der er også kinesisk og japansk version. Man kan løbende følge med både på web versionen og mobil versionen og følge udviklingen og løbende nye funktioner.

Der kommer også forskellige event hvor man kan deltage og modtage Trx og Gtc som beløning. Gtc er game.com’s token, som kan handles på samme måde som andre kryptovaluta. Game.com platformen kommer til at benytte Gtc på tværs af hele deres gaming platform.

 

Sådan køber du en Trx tron hund i Pet planet

For at købe en hund, så skal du oprette en konto på tron.game.com. Når du har oprettet en konto, så har du også en Wallet adresse. Denne Wallet adresse kan du sende Trx til og så købe en hund eller en hunde shop.

Er du ny i kryptoverdene så skal du først have købt kryptovaluta med betalingskort eller kredit kort. Dette kan gøres hos Coinbase. Derefter sender du dine midler til en Exchange som har Trx som fx Binance. Når du har vekslet om til Trx kan du sende dem fra binance til din Wallet hos Pet planet. Når du har gjordt dette så er du klar til at købe en hund.

Game.com platformen.

Game.com er et blockchain projekt der fokusere på en global online gaming platform. Et forholdvis nyt projekt med et stærkt team bag og som går en lovende tid i møde. Game.com planlægger flere spændene funktioner:

Play.game.com – Blockchain Gaming Platform
Wallet.game.com – G Wallet for Digital Assets
Trading.game.com – A Virtual Currency Trading Platform for Games
Crowdfunding.game.com – Game Crowdfunding
VC.game.com – GToken Fund
im.game.com – Game Instant Messenger

Man må sige at det lyder rigtig spændene og selvom både Game.com og Tron er forholdvis nye, så er der gode muligheder for vækst fremover både for Game.com og Tron med Pet Planet. Det er planen at ovenstående funktioner kan benyttes på tværs af hele gaming platformen, som Game.com arbejder på. Så det er altså et kæmpe stort marked.

KryptovalutaCentralen’s hunde shop

Vi har selv investeret i en hunde shop. Den finder du her: Trondogshop

Vi har allerede fået solgt mange hunde og håber at sælge mange flere i fremtiden.

Opsumering

Spillet er stadig i sin spæde opstart, men vil man have succes gælder det om at være med fra start. Vi spår Pet planet til at få stor succes og vi tror endda på at det kan blive større end andre projekter som Pokemon go eller den i 90’erne så populære Tamagotchi.

Man kan allerede nu købe sig en hund eller en hunde shop. Derudover er det dog stadig begrænset med muligheder. Den officielle release er dog også først 8/8-2018 så stadig noget tid til. Men det bliver spændene at følge. Vi følger selvfølgelig op med nyt om Pet planet løbende.

Komplet guide til Exodus Wallet

Guide og anmeldelse af Exodus Wallet

Hent den her

Exodus blev officielt lanceret juli 2016 og er derfor også en af de nyere wallet. exodus er en software wallet der er forbundet til internettet. Det er en såkaldt multi kryptovaluta wallet der kan gemme en lang række kryptovaluta.

Exodus Brugergrænseflade

Enkelt og rent design sikrer en god brugervenlighed. Det er en wallet som selv nye i kryptovaluta verdenen kan finde ud af og så indeholder Exodus en række fede funktioner. Uanset om du skal sende eller modtage mkryptovaluta eller se din portofølge så er det utrolig nemt at navigere rundt i.

Exodus understøtter følgende kryptovaluta

Bitcoin (BTC) Litecoin (LTC) Ethereum (ETH) Dash (DASH) Golem (GNT) Augur (REP) Decred (DCR) EOS (EOS) Aragon (ANT) Gnosis (GNO) OmiseGo (OMG) Basic Attention Token (BAT) Civic (CVC) SALT(SALT) Bitcoin Cash (BCH) Ethereum Classic (ETC) FunFair (FUN) District0x (DNT) Bancor (BNT) Bitcoin Gold (BTG) Edgeless (EDG) FirstBlood (1ST) Matchpool (GUP) Numeraire (NMR) iExec RLC (RLC) Status (SNT) WeTrust (TRST) Wings (WINGS) 0x (ZRX)

Der kommer løbende flere til. Se deres roadmap for tilføjelser her

Hvordan virker Exodus?

Exodus kan hentes til windows, mac og linux. Hent den her

Exodus-klienten har tre funktioner

 • Wallet
 • Portefølje
 • Exchange

I wallet kan du se din saldo og nemt overvåge din beholdning af kryptovaluta. Der visses også hvor mange procent af din beholdning som er i hver kryptovaluta.. Du kan også nemt sende og modtage kryptovaluta og se din transaktion historik. Når du går til wallet, så er du slet ikke i tvivl hvor du ser hvad og gør de forskellige ting. Det er super brugervenligt og man kan næsten ikke gøre noget forkert.

Exodus er integreret med ShapeShift . Det betyder at du kan bytte kryptovaluta direkte i denne wallet, uden at skulle sende dem til en exchange først. Exchange skærmen viser tydeligt det beløb, du vil modtage i bytte (både i krypto- og fiat-værdier).

Mister computer eller skal genoprette wallet

Hvis du mister din computer eller af anden årsag har brug for at genoprette din wallet, så kan dette gøres på flere forskellige måder. Den nemmeste måde er via e-mail-gendannelses funktionen .

Du får også en 12-ords kodeord, når du opretter en konto. Har du ikke adgang til den email du oprettede din wallet med, så er 12 ords koden ekstra vigtig. Det er denne kode som kan gendanne din wallet hvis du ikke har adgang til din email længere. Så gem denne kode ekstra omhyggeligt når du opretter en Exodus wallet.

Sikkerheden ved Exodus wallet.

Exodus er allerede blevet en populær wallet og bruges af rigtig mange. Det er en software wallet og derfor findes der sikrer måder at opbevare sine midler på. Exodus er ikke et 100% open source projekt. Bag er en ledelse af anderkendte folk i udviklings samfundet. Exodus har heller ikke helt samme sikkerheds funktioner som andre wallet. Der er kun password godkendelse og derfor mangler fx 2 faktor godkendelse. Der er dog fokus på dette hos teamet bag og der vil løbende blive tilføjet nye sikkerheds funktioner.

Support hos Exodus.

Support hos Exodus er rigtig god. Der er et supportwebsted med en lang række hjælpe artikler og videoer. Der er også svar på en lang række ofte stillede spørgsmål. Har du brug for yderligere hjælp, så kan support teamet kontaktes via email, hvor der er hurtig svar på henvendelser.

Konklusion

En rigtig fin wallet, som er brugervenlig og har fede funktioner. Denne wallet er allerede populær og det forstår man hurtigt hvorfor hvis man prøver den. Det skal dog lige siges at der er kryptovaluta wallet som er mere sikre end denne, men som altid er det også en selv som skal være opmærksom i forhold til sikkerheden, backup og opbevaring. Men en Wallet som bestemt kan anbefales.

 

Komplet guide til Ledger nano S

Komplet guide til Ledger Nano S

Køb Ledger Nano S

Hardware wallet bliver mere og mere populære. Det er nok den mest sikrer måde at opbevare kryptovaluta på og her giver vi en komplet guide til Ledger Nano S. Nogle af de kendetegn der er ved denne hardware wallet er brugervenligheden til nemt at opbevare og hurtigt foretage transaktioner.

Ledger Nano S er en hardware wallet til Bitcoin, Ethereum og en lang række altcoin. Med Ledger Nano S får du høj sikkerhed både i forhold til lagring af digitale aktiver og betaling.

Firmaet Ledger blev grundlagt tilbage i 2014 i frankrig og det er hurtigt lykkes at blive en af de førende hardware wallet udbydere på markedet. Et marked hvor konkurrencen er stor fra blandt andet fra et mærke som Trezor.

Ledger Nano S brugervenlighed.

Designet er lavet brugervenlig og så simpelt som muligt. Der er to knapper på enheden, hvilket minimere risikoen for at lave fejl. Det er hurtigt at opsætte sin Ledger Nano og når den først er sat op så er det utrolig simpelt at benytte den.

Har du prøvet andre hardware wallet, så ligner brugen af denne meget andre på markedet. Er du ny, så er det nemt at komme igang og her i artiklen guider vi dig også igennem opstarten af enheden.

Sammenlignet med andre hardware tegnebøger, er Ledger Nano S nem at bruge. Du kan dog risikere an på hvor mange forskellige kryptovaluta du har at skulle installere og afinstallere forskellige apps til opbevaring af forskellige kryptovaluta.

Ledger Nano S understøtter følgende kryptovaluta.

På nuværende tidspunkt understøtter Ledger Nano S: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, FIDO U2F, Dogecoin, Zcash, Dash, Stratis, Ripple, Hello, Bitcoin Cash, Komodo, Ethereum Classic, POSW, ARK, Expanse, Ubiq, PIVX, Vertcoin, Viacoin, NEO, StealthCoin, Bitcoin Gold, Stellar, Digibyte, QTUM og alle ERC20-tokens

Sikkerheden på Ledger Nano S

Hardware wallet er den sikreste måde at opbevare kryptovaluta på. Der er dog også en sikkerheds risiko ved hardware wallet, dog skyldes de største fejl dog oftest at brugeren ikke har været opmærksom.

Du får også ved opstarten en recovery phrase. Det er vigtigt du får skrevet denne ned i rigtig rækkefølge. Denne er din mulighed for at gendanne din wallet, så husk nu at få gemt denne et sikkert sted. Det er 24 ord, som du skal skrive ned i rigtig rækkefølge. Du kan blive bedt om fx ord nummer 10 og så skal du skrive det 10. ord. 

Når enheden ikke er tilsluttet en computer, så er enheden offline og ikke tilsluttet internettet. Derfor er den også så godt som umulig at hacke.

Tilgængelighed til dine coins.

For at benytte dine kryptovaluta, skal du have adgang til en computer. Ledger Nano S tilsluttet til en USB, så er du på farten, så kan det være svært at have adgang til sine midler. En hardware wallet er beregnet til sikker opbevaring over en længere periode og ikke til daglig at bruge dine kryptovaluta. Du kan selvfølgelig godt, men det kræver jo så adgang til en computer.

Guide til opsætning af Ledger Nano S

Her får du en step by step guide til opsætning af enheden. Det tager 3-5 min at opsætte enheden og så er den klar til brug.

 • Tilslutning af Ledger Nano S
  du starter med at tilslutte enheden via det medfølgende USB kabel. En ende i enheden og modsatte ende i computeren. På skærmen kan du så vælge “Configure as new device” Vælg ved at trykke samtidig på begge knapper på enheden.
 • Vælg en Pin-kode
  Så skal du vælge dig en pin kode på minimum 4 cifre, meget gerne en længere. Du vælger tal ved at trykke samtidig på begge knapper. Tryk til højre indtil du er på et flueben. vælg dette ved at trykke på begge knapper samtidig.
 • Recovery phrase – Vær omhyggelig!
  Dette trin er vigtig, da det er din adgang til dine midler, hvis du mister din Ledger Nano S. Der kommer 24 gendannelses ord, som der skal skrives ned i rigtig rækkefølge. Du kan blive bedt om ord nr. 10 og så er det vigtig at du skriver det ord der var nummer 10. Gem din recovery phrase rigtig godt og hav gerne flere backup opbevaret sikkert og forsvarligt flere steder.
 • Installer Ledgers app
  Når ovenstående punkter er overstået så er din enhed klar og så skal du indstallere de officielle apps. Find dem her  Tryk på get the apps og derefter downloades en chrome app, som automatisk installeres.
 • Klar til brug
  Har du fulgt ovenstående punkter, så er du nu færdig med opsætningen og kan benytte din hardware wallet.

Andre informationer om Ledger Nano S

Når du skal modtage kryptovaluta, så skal du trykke på Recieve og kopiere adresse, som er din modtager adresse. Der vil komme en ny adresse efter hver gang du har brugt en adresse. Dette er for at andre ikke vil kunne holde øje med hvad du ligger inde med af kryptovaluta.

Når du skal sende, så klikker du på “send” Her skal du indtaste en deposit adresse. Det er super vigtig at adressen er rigtig da en forkert adresse her kan gøre at du mister dine midler.

Køb Ledger Nano S

Konklusion om Nano Ledger S

En sikker måde at opbevare dine kryptovaluta på. Brugervenligheden er stor, dog er det et lille irritations moment at man kan være nødsaget til at skifte mellem at indstallere forskellige apps til forskellige kryptovaluta. Nano S er efter vores mening bedst til at holde sine midler over en længere periode. Skal du bruge dine midler på daglig base, så er der andre alternativer, som vi ville foretrække,

Komplet guide til Jax wallet

Guide og anmeldelse af Jax Wallet

Gå til Jax.io

Jax er en populær multi kryptovaluta tegnebog med fantastiske funktioner og god brugervenlighed.

Jax er udviklet af det Canadiske firma Decentral. Jax er hovedproduktet hos Decentral, som også tilbyder andre tjenester indenfor kryptovaluta. Jax er en wallet der understøtter ca. 10 forskellige kryptovaluta herunder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash, Zcash mm. Jax er en wallet som er praktisk og brugervenlig, samt understøtter 8 forskellige platforme som iOS, Android, Windows, Google crome mm.

Jax Brugergrænseflade.

Brugervenligheden er en af de største plusser hos Jax. Designet er lavet så enkelt, som muligt og alligevel ser det godt ud. Uanset om du skal sende eller modtage kryptovaluta, indtaste adresser eller scanne Qr koder, så er alt sammen nemt og ligetil. Det er en wallet du lynhurtigt kan komme igang med at benytte.

Uanset hvilken enhed du benytter, så er det nemt at komme igang og du er lynhurtigt klar med din wallet og klar til at sende og modtage de understøttede kryptovalutaér.

Der er nogen som mener at Jax ikke er et godt valg. Det er nok mest de erfarne brugere og dette skyldes forskellige små vanskeligheder, som nogle brugere har oplevet, mest i forhold til ventetid ved forskellige funktioner. Dette er dog formentlig ikke noget den almindelige bruger vil lægge mærke til. Der er et stærkt team bag der løbende arbejder på at forbedre Jax wallet.

Jax wallet Sikkerhed

Som med andre wallet typer, så er sikkerheden også noget der er i fokus hos Jax. En smart ting ved Jax er at private nøgler gemmes direkte på brugerenheder. Dette gør det umuligt for tredjepart at benytte dine midler andre steder fra. Det er selvfølgelig også muligt at lave backup og dette er noget du bør gøre fra start. Husk nu at det er dig selv der er ansvarlig for at tage de nødvendige forholdsregler for at sikre din wallet.

En anonym Wallet

Jax er en Wallet der respektere privatlivet og derfor behøves der ikke oplyses private oplysninger, som mail eller andet. Så du kan oprette en anonym wallet.

Jax Tilgængelighed

Adgang til dine kryptovaluta via Jaxx wallet er ekstremt nemt. Jax understøttes på 8 forskellige platforme og du logger blot ind og så har du adgang til din kryptovaluta.

Udover at tilgængeligheden er rigtig god, så er der også et rigtig godt support team bag. Der er support via mail, chat, twitter mm. Så oplever du problemer, så er hjælpen ikke langt væk og der er hurtigt svar på hænvendelser.

Jax Konklusion

Jax er en multi wallet der understøtter 10+ kryptovaluta og som kan benyttes på 8 forskellige platforme. Brugervenligheden er i top og der er nem tilgang til din wallet uanset hvilken enhed du ønsker at benytte. Jax er bestemt en af de bedre wallet og den benyttes både af helt nye, samt erfarne i kryptovaluta verdenen. Jax er en wallet du trygt kan benytte og sørger du selv for at tage dine sikkerheds forholdsregler så er dine midler i sikkerhed i denne wallet.

Komplet guide til MyEtherWallet.

Guide og gennemgang af MyEtherWallet.

Gå til MyEtherwallet her

MyEtherWallet tilbyder en open source ethereum wallet, som gør det muligt at tilgå ethereum blockchain direkte via en webbrowser. Opretter du en wallet hos MyEtherWallet så er den ikke hosted på deres webside, men på din computer eller hardware wallet. MyEtherWallet laver en wallet og kryptere den med din adgangskode. Når du opretter en wallet gennem MyEtherWallet så kan den downloades, printes eller du kan skrive den ned. Når du skal benytte din wallet så bruger du hjemmesiden til at åbne din wallet.

 

 

MyEtherWallet brugergrænseflade

MyEtherWallet er nemt og hurtigt at benytte og du kan via enhver webbrowser tilgå din wallet. Dine private nøgler er ikke gemt på MyEtherWallet og i princippet er MyEtherWallet blot en side der giver dig mulighed for at overvåge og integrere med Ethereum blockchain. Der er på hjemmesiden fokus på de grundlæggende funktioner og designet er ikke noget vildt. Det er nemt og simpelt og fungere. Fra forsiden kan du hurtigt komme igang med at lave en wallet og blot ved at taste dit kodeord, så er du igang. Du bliver guidet igennem processen og det er rigtig vigtigt at du sørger for at gemme diverse adresse key osv. Vær omhyggelig da fejl kan koste din kryptovaluta. Fra myEtherwallet kan du altid tilgå din wallet. Du kan se balance, sende og modtage og printe paper wallet. De basale funktioner er nemme at bruge og der kan næsten ikke være tvivl om hvordan man gør de forskellige ting.

Der er også komplekse funktioner som smart kontrakt integration mm. Disse funktioner kræver en stor viden og derfor nok ikke noget du skal rode med.

Der er andre wallet som er mere brugervenlige for begyndere. MyEtherWallet er dog en rigtig god måde at få sig en wallet, hvis man lige tager sig tiden til at sætte sig ind i hvordan og hvorledes. Selvfølgelig er et sted som Coinbase væsentlig mere brugervenligt, men der er så andre ulemper ved Coinbase.

Paper Wallet.

Skal du lave en paper wallet, så er MyEtherWallet et rigtig godt bud. Når du laver en wallet, så kan du nemt vælge paper wallet og udskrive denne.

Sådan ser en paper wallet ud. En adresse til din wallet og en privat nøgle. Husk at hvis andre får fingrene i dette, så har de i princippet adgang til din wallet. Din private nøgle står på din paper wallet, så del aldrig denne med andre på nogen måde. Gem den rigtig godt og sikkert. En god ide er at have flere print og gemt flere forskellige sikre steder. Mister du din private key eller får andre fat i den, så kan det blive en dyr omgang og betyde mistet kryptovaluta som var gemt i din wallet.

MyetherWallet sikkerhed.

Sikkerheden med MyEtherWallet er god. Dine private key er ikke gemt hos MyEtherWallet. Der er flere forskellige måder at oprette din wallet og dermed også forskellige sikkerheds niveau. Vær opmærksom på at brug adressen https://www.myetherwallet.com/ og ikke alle mulige via google og andet. Der er eksempler på phishing svindel.

Når du opsætter din wallet, så skal du vælge hvor dine private nøgler skal gemmes. Netop dette er et afgørende punkt for din sikkerhed. Der er 3 muligheder til hvordan du kan gemme dine private nøgler.

 • Hardware wallet – Den mest sikre. Her gemmes dine nøgler i hardware som Trezor eller Nano ledger.
 • Hardisk – Her gemmes dine private nøgler på din computers harddisk.
 • Kopier eller skrive ned. Denne måde er den mindst sikre måde at opbevare dine private nøgler på.

Husk altid sikkerheds kopi og backup. Mister du din private nøgle/key så er der stor sansynlighed for at din saldo også er mistet. Da du ikke kan benytte eller tilgå din wallet uden din private nøgle/key

MyEtherWallet Tilgængelighed

Tilgængelighed til din wallet afhænger lidt af hvordan du gemmer dine private nøgler. Har du gemt dine nøgler på din hardisk så kan du kun benytte den pågældende computer. Bruger du en Trezor eller Ledger så kan du tilgå din wallet fra enhver web browser.

 

MyEtherwallet konklusion

Denne wallet har ikke smarte funktioner og der er ikke noget som blot er for pynt til brugerne. MyEtherWallet er enkelt og funktionelt og der er de nødvendige funktioner og det er det. Det er muligt at gemme et stort udvalg af tokens i denne wallet. Sikkerheden er lidt op til dig selv. Der er flere muligheder for at øge sikkerheden. En wallet mulighed som nok ikke egner sig til helt nye i kryptovaluta verdenen, men som er rigtig god til den lidt mere erfarne eller seriøse. Tager du dig tiden til lige at sætte dig ind i MyEtherWallet, så vil du hurtigt kunne benytte den trygt og sikkert.

Kort opsumeret er MyEtherWallet en god løsning til en wallet.

Gå til MyEtherwallet her

2018 – Regulationer og store kursfald

2018 vil byde på regler og lovgivning på kryptovaluta området.

2017 var året hvor kryptovaluta virkelig oplevede rekordstigninger og flere kryptovaluta oplevede kurs stigninger på flere tusinde procent. 2018 er dog startet noget anderledes og der er oplevet drastiske fald over hele linjen på kryptovalutamarkedet. Bare bitcoin alene har i januar måned mistet 260 milliarder i værdi på en måned. 2018 bliver et spændene år for kryptovaluta på mange områder. Et af de helt store spørgsmål er hvordan regeringerne og banker rundt omkring i verden står i forhold til kryptovaluta. Nogen er for kryptovaluta andre er forsigtige og nogle er desideret anti krypto, alle disse spekulationer har sat sit spor på markedet. For hvad kommer der af regler eller restraktioner og hvordan og hvorledes vil det hele forløbe.

Sådan et spørgsmål sætter sine spor og med et marked som er meget skiftende, så går det stærkt både den ene og den anden vej i kurserne. En anden ting der også kan hænge sammen med den korrektion vi ser pt er at hele krypto markedet har været over ophedet. 2017 sluttede med nærmest euforiske tilstande over vilde stigninger og mange har kastet penge i markedet. Når der så opleves fald, så er der også lidt domino effekt over det og så er der nogle der panik sælger for ikke at miste for meget. Der er i hvert fald nogen som har købt hvor kurserne topped og som pt, ser meget bekymrede til situationen. det er hovedsageligt dem som købte i slutningen af december. For havde du bare købt kryptovaluta for 3 måneder siden, så var du stadig oppe i forhold til dagens kurser.

Her vil vi kort gennemgå hvordan nogle lande forholder sig til kryptovaluta.

USA

USA har pt ikke en sammenhængende ens rettet politik på kryptovaluta området, men det er noget der er på vej. Der er dog en holdning om at der må komme nogle regulationer og bekymringen er at kryptovaluta bruges til hvidvask af penge og andre ulovlige formål. Så er der også spørgsmålet om kryptovaluta anses som en valuta eller værdi papir.

Japan

Japan er mere venlig stillet i forhold til kryptovaluta sammenlignet med deres nabo lande. Der har dog lige været et hack af en stor japansk exchange, som har gjort at Finansiel service FSA i japan har sat kryptovaluta under nærmere tilsyn

Kina

Kina har været fremme i forhold til at lave restriktioner på kryptovaluta. De startede med at forbyde ICOér, indefrysning af bankkonto med forbindelse til exchange, stoppet såkaldte minere og forbud mod internet og mobil adgang til kryptovaluta handel relaterede ting. Kina er det strengeste land i forhold til regler omkring kryptovaluta. Hvilket er lidt underligt set i forhold til at kina i 2017 udgjorde mere end 50 % af den samlede kryptovaluta mining og at interessen for kryptovaluta handel steg mere i Kina end noget andet land.

Sydkorea

Sydkorea er et af de lande som der har været skrevet rigtig meget om og det skyldes at kryptovaluta er et kæmpe marked i sydkorea. Der har været noget usikkerhed om forskellige udmeldinger og fejl citater osv i forhold til lovgivningsmæssige tiltag. Der er lavet forbud mod anonyme kryptovaluta exchange kontoer og ellers er der ikke på nuværende tidspunkt andre officielle restriktioner. Der har dog været noget forvirring omkring hvordan man skal forholde sig til kryptovaluta i Sydkorea.

Europa

I EU har der været snak omkring at lave restriktioner imod anonyme konti med henvisning til hvidvaskning af penge og skatteunddragelse. EU vil have lavet restriktioner på kryptovaluta platforme omkring verificering af kunder og samtidig at der skal rapporteres omkring mistænkelige transaktioner. Der vil i løbet af foråret 2018 komme nogle regler eller retningslinjer indenofr kryptovaluta området.

Schweiz

Schweiz er et af de mest åbne lande i forhold til kryptovaluta. De har lidt samme tilgang til kryptovaluta, som til bank verdenen. Schweiz vil gerne være det førende kryptovaluta land og er åben for kryptovaluta verdenen.

Rusland

Rusland, lidt som Sydkorea, der ikke helt kan bestemme sig for hvordan man skal forholde sig til kryptovaluta. Der er dog et udspil på vej med regler på området. Både i forhold til mining, kryptovaluta handel mm. Der har dog også været snak om at de regler som har været på tale er for hårde. Men hvad det endeligt ender med vides ikke pt.

2018 kan meget vel ende med at blive restriktionernes år indenfor kryptovaluta. Det er et område hvor gældene love og regler ikke har været tidsvarende og hvor udviklingen er gået så stærkt at ingen har kunne følge med. Vi vil i løbet af foråret 2018 næsten med garanti hvad der bliver lavet af regler og restriktioner, men kryptovaluta handel og teknologien bag er kommet for at blive og vi vil se det benyttet i meget store udstrækning i fremtiden.

Hvad er Dash (DASH)

Info om Dash DASH

Info

Hvad er Dash?

Dash (DASH) er en digital valuta, som er baseret på bitcoin softwaren. Dash har løst flere af de problemer som der er ved bitcoin, da Dash tilbyder hurtigere og billigere overførsler, som også er anonyme. Dash er som de selv siger “Digital Cash” som skal kunne bruges overalt til hurtig og nemt at betale og modtage betaling, altså lige så likvide som almindelig penge. Dash blev oprettet januar 2014, CEO er Evan Duffield. Dash blev oprindeligt udgivet som XCoin, senere ændret til Darkcoin og så til sidst marts 2015 rebranded som Dash.

Der er pt 7,4 millioner Dash i omløb, maks er 18 millioner. Der mines altså løbende nye og maks på de 18 millioner vil være nået i år 2300.

Så en kryptovaluta der bruges til betaling og overførsel på en nem og sikker måde om med meget små gebyrer.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Hvad er EOS (EOS)

Info om Eos EOS

Info

Hvad er EOS?

EOS er en blockchain-teknologi, som i bund og grund er ligesom ethereum. EOS projektet startede juni 2017 og skaberen er Dan larrimer, som også står bag steem og Bitshares

EOS er en decentraliseret blockchain-teknologi, der skaber miljøet for ideer til at blomstre i ukendte globale applikationer. EOS er et decentralt / delt globalt operativsystem. Hver EOS-tokenholder, dvs. brugeren af ​​dette “OS”, vil have en konto med rettigheder til lagrings-, beregnings- og båndbredderessourcer. Disse ressourcer svarer til de EOS-tokens, der holdes.

Derudover bruger brugerne kerneapplikationer som identitets- og kontohåndtering; som vil give brugerne adgang til de mange apps, der er hostet på EOS.

EOS er designet til at være usynlig for slutbrugeren (i modsætning til Ethereum). Der er ingen grund til at interagere med en smart kontrakt eller en tegnebog til at bruge apps hosted på EOS.

EOS-udviklere vil have adgang til strukturerede og skalerbare ressourcer, som vil give dem mulighed for at udvikle globale applikationer i lighed med Google eller Facebook på en forenklet måde. Ligesom et OS skjuler kompleksiteten af ​​at håndtere processorer i 1s og 0s, vil EOS-udviklere ikke være nødt til at håndtere udfordringerne ved at skabe skalerbare apps.

EOS vil klare denne kompleksitet gennem strukturerede og udviklervenlige programmeringsværktøjer, der muliggør smarte kontrakter og decentrale applikationer

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Hvad er Bitcoin cash (BCH)

Info om Bitcoin Cash - BCH

Info

Hvad er Bitcoin Cash – BCH?

Bitcoin Cash er en afløber til den oprindeligelige Bitcoin. En såkaldt hard fork 1 august 2017, skabte Bitcoin cash. Bitcoin cash forbedre nogle af de ting som er kritiseret ved den oprindelige bitcoin, som at gøre transaktioner hurtigere og mere effektive. Blokstørrelsen blev øget fra oprindelig 1 mb til 8 mb med bitcoin cash. Formålet med bitcoin cash er ligesom med bitcoin at sende og overfører nemt og enkelt mellem parter på tværs af hele verden og uden en tredje part som bank eller finansielle institutioners indblanding. Med blokforøgelsen fra 1 til 8 mb fungere tranaktioner hurtigere og billigere end den oprindelige bitcoin og dermed vil nogen sige at bitcoin cash mere er til dagligdags brug.

Sådan køber du Bitcoin Cash

Der er et stort antal steder hvor Bitcoin cash kan købes. Du kan købe bitcoin cash nemt og enkelt med betalingskort eller bankoverførsel på fx Coinbase eller BitPanda. Du kan også handle bitcoin cash på de fleste exchange som fx Binance eller HitBCT

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Hvad er Dogecoin (DOGE)

Info om Dogecoin (DOGE)

Info

Hvad er Dogecoin – DOGE

Skaberne  er Billy Markus og Jackson Palmer. De har fra start haft humor med inde over projektet og hunden er en populær meme, som fra start af blev brugt i markedsføringen. Dogecoin oplevede hurtig stor popularitet takket være internette´s sociale medier.

Dogecoin blev skabt i december 2013 og startede som et sjovt indslag mod de kraftig stigende priser på kryptovaluta. Meningen er at alle skal have adgang til Dogecoin og derfor er der også et meget højt antal DOGE i markedet og der kommer hvert år flere i omløb. Så der er ikke et fast max supply, hvilket også gør at prisen bliver holdt nede. Dogecoin har mange år på bagen og den koster omkring 0,005 usd.

Dogecoin kan bruges til at lave hurtige og billige overførsler, billigere og hurtigere end flere andre større kryptovaluta som fx bitcoin

Teknologien minder lidt om Litecoin, men ikke helt identisk. Dogecoin er designet til at have en meget stor forsyning, med formålet at holde valutaen tilgængelig for alle. Derfor kommer der også hvert år flere dogecoin i markedet. Så prisen holdes nede på et lavt niveau. Den lave pris gør sin fordel med lave gebyrer for overførsler. så en kryptovaluta med hurtige og billige overførsler. 

Dogecoin er dog også blevet kritiseret for ikke at udvikle sig særlig meget. Men det oprindelige mål følges fortsat og der holdes fast i grundprincipperne om en sjov valuta, som er nem og tilgængelig. 

Sådan køber du Dogecoin

Dogecoin skal handles på en exchange. Du kan finde den hos Yobit, HitBCT og mange andre exchange. Se exchange oversigt her.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Hvad med mistede Bitcoin?

Der er 21 millioner bitcoin og der kommer ikke flere, men der kan være mange af disse som allerede er gået tabt.

Der har været flere historier i forskellige medier om personer som har mistet en masse bitcoin. Lars seier har fx mistet en tlf med en bitcoin wallet i en pool i Marbella og I 2013 var der en anden fortælling var en walisisk it-medarbejder, James Howells, der havde mistet næsten 7.500 Bitcoins. Tilsyneladende havde han ved et uheld smidt en gammel harddisk ud, som indeholdt sin private nøgle. Og ifølge rapporter i dag ligger denne disk nu under tonsvis af bunker på en losseplads i et genbrugscenter for affald i Pillgwenlly, Newport. Så også i udlandet er der flere der har mistet et pænt antal bitcoin, derfor er det egentlig antal bitcoin mindre end de 21 millioner. Det vil dog aldrig med sikkerhed kunne siges, hvor mange som egentlig er gået tabt. Alle handler kan ses i blockchain og her kan alle bitcoin spores, men de kan kun spores tilbage til en adresse og se om der har været aktivitet. Så man kan se hvor mange der har været handlet/brugt og man kan se dem som bare står ubrugte. Men om disse så står ubrugte fordi ejeren har mistet sin adgang hertil eller om de står investeret og dermed ikke bruges, vides ikke.

Der kan være flere årsager til folk mister bitcoin herunder dødsfald, hardware fejl, almindelig uforsigtighed. Derfor gælder det også altid om at tage backup og gå lidt op i hvordan man gemmer sin kryptovaluta.

Kan man vi gendanne tabte bitcoin?

Der er bitcoin, som for altid er gået tabt, men man kan ikke med sikkerheds sige hvor mange bitcoin der reelt er gået tabt for altid. For år tilbage hvor værdien af bitcoin var væsentlig mindre er der flere som nok ikke har taget samme forholdsregler for opbevaring, som der gøres idag. Der kan dog stadig godt være mange tabte eller mistede bitcoin. Disse kan have stor værdi og derfor er der sikkert også flere tilbud online om hjælp til at få gendannet gamle bitcoin, men tag lige dine forholdsregler og tjek lige op på hvad du er igang med inden du kaster dig over en eller anden online tjeneste som påstår at kunne hjælpe. Vi kan ikke anbefale nogle service pt.

Hvordan kan du forhindre Bitcoins i at gå tabt?

Der er flere ting du kan gøre for at undgå at du mister dine bitcoin. Det gælder om at tage sine forholdsregler fra start af og opbevare sine bitcoin eller andre kryptovaluta på den rigtige måde.

 • Sørg altid for at have backup af private key.
 • wallet sikkerhedskopi og gerne krypteret.
 • Tag altid backup af så meget som muligt.
 • At bruge sin mobil som wallet er heller ikke det klogeste valg. Denne kan også mistes eller gå ned.
 • Gem adgangskoder/key sikkert og gerne flere steder.
 • Hvad sker der hvis du går bort.? hvordan får de rette adgang til din formue?

Tager du ovenstående punkter til eftertanke fra start af, så mindsker du risikoen for at dine bitcoin eller andre kryptovaluta går tabt.

 

Komplet guide til HitBCT

Her får du en komplet guide og anmeldelse af HitBCT. Se hvordan du handler kryptovaluta hos HitBCT en ganske fin kryptovaluta Exchange

Opret på HitBCT her

HitBTC er en af de førende exchange på markedet. De hævder selv at være verdens mest advancerede exchange og de har da også en masse funktioner til brug for handel med kryptovaluta. Hos HitBCT finder du en lang række kryptovaluta og der er også flere handelspar, så et ganske fint udvalg hos HitBCT. HitBCT har været igang siden 2013 og dermed en del år på bagen. Selvom de udmærker sig ved at være en advanceret exchange, så er brugerplatformen stadig brugervenlig og det er nemt at finde rundt i de forskellige funktioner. Der tilbydes 2 faktor godkendelse og andre sikkerheds funktioner, som visser at der hos HitBCT også fokuseres på sikkerheden.

Sådan kommer du igang hos HitBCT

Du starter med at gå til deres forside her: Gå til HitBCT og oprette dig en bruger. Selve oprettelsen tager kun et øjeblik og du vil blive guidet igennem hele processen step by step. Til slut skal du verificere dig via den email du har modtaget og derefter kan du logge ind og benytte din konto.

Når du har oprettet en bruger og er logget ind, så skal du overføre midler til din konto for at handle. Det anbefales at overfører ethereum, da gebyret er mindre end bitcoin og at du kan handle direkte med ethereum. Du trykker i øverste menu på det grønne +deposit ikon. Så kommer en side frem hvor du kan vælge deposit ud fra den kryptovaluta du ønsker at sende hertil. Når du klikker på deposit udfra den ønskede kryptovaluta, så får du en adresse frem som er den du skal sende til.

Har du ikke en wallet eller anden konto at sende fra så kan du via Coinbase eller BitPanda købe ethereum med betalingskort eller bankoverførsel og sende til din HitBCT deposit adresse.

Hvordan handler man hos HitBCT?

Når du har fået overført midler til HitBCT, så er du klar til at handle. Dette gøres ved at gå til exchange menuen, som du finder øverst til venstre.

Når du har klikket på exchange i øverste menu, så får du ovenstående billede frem. I højre side kan du vælge handelspar og se de kryptovaluta du kan handle. Når du klikker på en af disse, så kan du i venstre side se graffen, som kan indstilles til flere forskellige ting. Under graffen er der en køb og en salg boks. Her kan vælges limited handel, markeds handel mm. du kan indtaste hvor meget du vil handle og derefter trykke køb eller salg. Gebyret for alle handels ordrer er på 0.01% hvilket er ganske rimeligt og i den lave ende i forhold til andre sider.

Scroller du længere ned på siden, så kan der ses en masse yderligere information, som specielt advancerede benytter når der handles. Der er hos HitBCT flere informationer og graffer tilgængelig end andre steder, dette er derfor de hævder at være verdens mest advancerede exchange.

Der er flere niveau for kvalificering, men blot for at handle behøves der ikke yderligere verificering efter oprettelse. Ønsker du at verificere dig yderligere og hæve de beløbsgrænser der er så kræves det id verificering. En generel konto har en grænse på 5.000 euro om dagen der kan sendes fra HitBCT.

Gebyrer hos HitBCT

Gebyret på handels ordre hos HitBCT er altid 0.01 %. dette er i den lave ende i forhold til andre exchange. Så ikke noget specielt ved dette.

Kunde support hos HitBCT

Ganske fin support. Der er mulighed for at udfylde en support ticket og derefter får du som regel forholdvis hurtigt svar. Indenfor 24 timer burde du have et svar på din henvendelse.

Konklusion

HitBCT er en ganske fin exchange. Platformen er brugervenlig, selvom der er flere advancerede funktioner tilgængelig. Det er nemt at placere ordrer og handle på Hitbct. Udvalget af kryptovaluta er bredt og der findes en lang række forskellige kryptovaluta. Der er også flere handelspar at vælge imellem. Så HitBCT er en exchange både for nye og advancerede brugere og som bestemt er værd at anbefale.

Opret på HitBCT her

 

Hvad er Verge (XVG)

Info om Verge VXG

Info

Hvad er Verge XVG?

Verge er en kryptovaluta, som startede under navnet DogeCoinDark tilbage i 2014. Som start blev DogeCoinDark lanceret som en sjov kryptovaluta der fokuserede på privatlivet fred. I februar 2016 blev projektet rebrandet og ændret til at blive Verge XVG. Privatlivets fred og anonymitet vægtes højt og der anvendes anonymitetscentriske netværk som TOR og i2P for at sikre brugernes ip adresse ikke kan spores og dermed er transaktioner ikke mulige at spore tilbage til en ejer, hvilket gør Verge XVG anonymt. 

Verge bruger Proof of Work-konsensus for at sikre netværket, og der kan mines med 5 forskellige algoritmer: Scrypt, X17, Lyra2rev2, myr-groestl og blake2s, som var designet til at gøre det muligt for så mange mennesker som muligt med forskellige minedriftsopsætninger at have lige adgang.

Bag Verge har en hovedudvikler, Sunerok, derudover er der et helt team af bidragsydere, som knokler for at udvikler verge. 

Verge XVG kører på den originale bitcoin blockchain, men forskellen er at der er tilføjet et lag af anonymitet og sikkerhed. Verge mål og Verge er designet til at bringe blockchain teknologien ind i folks liv og bruge den til hurtige, sikre og effektive overførsler og betalinger både hos private og firmaer.

Sådan køber du Verge XVG

Verge kan ikke købes direkte for fiat valuta, men skal handles hos en exchange. Så du skal fra en wallet eller fra coinbase eller bitpanda, hvor du kan købe ethereum med betalingskort, sende fx ethereum til en exchange og derfra handle Verge XVG. Verge XVG kan handles hos Binance Exchange.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Hvad er Iota (MIOTA)

Info om Iota - MIOTA

Info

Hvad er IOTA?

IOTA er en revolutionerende ny, næste generations offentligt distribueret hovedbog, der udnytter en ny opfindelse, kaldet en “Tangle”, som kerne. Tangle er en ny datastruktur baseret på en Directed Acyclic Graph. Som sådan har den ingen blokke, ingen kæde og heller ingen minearbejdere. På grund af denne radikale nye arkitektur fungerer ting i IOTA helt anderledes end i forhold til andre blockchain.

Den store forskel, der er værd at nævne (bortset fra DAG vs Blockchain) er, hvordan IOTA opnår konsensus og hvordan transaktioner foretages. Som nævnt tidligere er der ingen minearbejdere. Hvad dette betyder er, at hver deltager i netværket, der ønsker at foretage en transaktion, aktivt skal deltage i konsensus af netværket ved at godkende 2 tidligere transaktioner. Denne attest om gyldigheden af to tidligere transaktioner sikrer, at hele netværket opnår enighed om den aktuelle tilstand af godkendte transaktioner, og det muliggør en række unikke funktioner, der kun ses i IOTA.

IOTA er det manglende puslespil til maskinens økonomi for at komme helt op og nå sit ønskede potentiale. Vi forestiller os, at IOTA er den offentlige, tilladelsesløse rygrad for ting til internettet, der muliggør ægte interoperabilitet mellem alle enheder.

IOTA har en række funktioner, der er unikt aktiveret på grund af dets arkitektur:

 • Scalerbarhed: IOTA kan opnå en høj transaktions gennemgang takket være paralleliseret validering af transaktioner uden grænser med hensyn til antallet af transaktioner, der kan bekræftes i et bestemt interval
 • Ingen transaktionsgebyrer: IOTA har ingen transaktionsgebyrer.
 • Decentralisering: IOTA har ingen minearbejdere. Hver deltager i netværket, der foretager en transaktion, deltager aktivt i konsensus. Som sådan er IOTA mere decentraliseret end nogen Blockchain.
 • Quantum-immunitet: IOTA benyttede en nyligt designet trinary hash funktion kaldet Curl, som er quantum immune.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Hvad er District0x (DNT)

Info om District0x (DNT)

Info

Hvad er DistrickOx

DistrictOx projektet er en handelsplatform og community baseret på ethereum netværket. Med DistrictOx skal brugere kunne oprette deres eget ebay ligende platform handels distrikt eller community. Det er meningen alle skal kunne oprette disse distrikt på handelsplatformen og også med mulighed for at investere i andre distrikt projekter. Alle skal kunne oprette disse distrikt uanset kapital og størrelse. Det betyder også at det både er til almindelig bruger og noget firmaer også kan benytte. samtidig fokuseres der på det skal være nemt og brugervenligt. District0x-teamet består af udviklere fra hele verden og skaber et virkelig globalt fællesskab. Matus Lestan, førende udvikler og grundlægger, er passioneret om decentralisering. Joe Urgo er medstifter og leder, samt grundlægger og administrerende direktør for Sourcerers.io. Han bruger også tid til at udforske decentraliserede forretningsmodeller sammen med token-aktiverede styringsstrukturer. De øvrige medlemmer af teamet har tilsvarende erfaring og expertise.

Hvilke distrikter eksisterer?

Det er stadig småt med distrikter, men Ethlance og Namebazaar.io er to distrikter der er oprettet og giver en ide om hvad det er. Disse er dog stadig også under udviklin og ligeledes er flere distrikter på vej og alle under udvikling.  I øjeblikket kan kun district0x Project Team oprette distrikter, men det vil ændre sig i den nærmeste fremtid og så kan alle og enhver oprette distrikter.  District0x Network Token, DNT, bruges i distrikterne og giver mulighed for at være involveret i de forskellige distrikter. Så går man ind i et distrikt med et antal DNT, så svare det til ens stemmerettigheder i distriktet samt som handels mønt i distriktet.  Projektteamet bag district0x planlægger løbende at udbygge nye distrikter som tilføjelser til distriktet0x-netværket for at visse folk hvad der er af muligheder. Det er et rigtig spændene projekt og det bliver spændene at se hvad fremtiden bringer for DistrictOx. Projektet er stadig i en tidlig fase og fremtiden indebære.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Hvad er FunFair (FUN)

Info om FunFair FUN

Info

Hvad er FunFair FUN?

FunFair har som mål at revolutionere online casino verdenen og gøre online Casino mere tilgængeligt. Via Blockchain teknologien vil det via FunFair´s platform være muligt for alle at køre et online casino. Platformen skal gøre integrationen mellem casinooperatøre, partnere, spiludviklere og spillere, meget bedre.

FunFair startede officielt i 2017. Grundlægger er Jes San en britisk investor og teknologisk iværksætter med mange års erfaring i computerindustrien. Så er der Oliver Hopton og Jeremy Longlet, som begge har arbejdet med blockain teknologien siden 2013. Alle 3 havde fra start et ønske om at gøre det muligt at køre et casino via blockchain, da det kunne give en gennemsigtighed i denne verden og samtidig være sikre for brugerne.

FunFair platformen bruger Ethereum blockchain protokollen for at gøre det det nemt og overkommeligt at køre et casino. Platformen giver brugerne et færdig løsning så et casino kan oprettet på et øjeblik og øjeblikkelig efter acceptere spillere. Platformen er decentraliseret og server fri, hvilket giver en stor sikkerhed. Et casino vil ikke kunne ændre spillene og hacker holdes ligeledes ude. Så FunFair tager spil og brugeroplevelse fra traditionelle casinoer og kombinere med gennemsigtig kode og decentraliserede blockchain casinoer. En bonus er at driftomkostninger ved sådan en løsning også er utrolig lav.

 FunFait vil tilbyde en lang række spil som allerede tændes fra online casinoer. Der er udviklet flere prototype og i q1 udkommer det værste officielt.

FunFair benytter Ethereum protokollen og dermed kan det gemmes i ethereum wallet der acceptere ERC20 tokens.

FunFair platformen har et stort potentiale og Casino verdenen er et kæmpe marked. Casinoerne kan spare mange penge på hosting gebyrer osv og samtidig bliver sikkerheden væsentlig forbedret pga den decentraliserede software. Så spændene at se hvad fremtiden bringer for dette projekt.

Sådan køber du Fun

Du skal hamle FUN på en exchance, som fx Binance  Du kan på Coinbase eller BitPanda købe fx Ethereum med bankoverførsel eller betalingskort og sende disse til din exchange og derfra handle til FUN.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Hvad er Bread (BRD)

Info om Bread BRD

Info

Hvad er Bread BRD?

Bread er en Kryptovaluta wallet app, som giver brugerne mulighed for at opbevare, sende og modtage kryptovaluta med en mobil enhed og så er den gratis at bruge. Der er mange planner for Bread og de satser stærkt på at blive førende indenfor kryptovaluta wallet. Udover en wallet, så er Bread de første med wallet belønings program, som vil gøre det muligt at optjene kryptovaluta gennem særlige funktioner, tjenester og rabater på Bread platformen.

2 primære funktioner:

1.) Rabatter på gebyrer for finansielle tjenester i appen
2.) Beløningsprogram, hvor det er muligt at lave indtjening gennem specielle kampagner og funktioner.

Allerede nu kan Bread appen benytte og der er lagt stor vægt på brugervenligheden og at det skal være simpelt. Ikke alle funktioner er blevet implementeret, men teamet bag Bread arbejder på højtryk for at gøres deres wallet app til en af de førende.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Hvad er Cardano (ADA)

Info om Cardano ADA

Info

Hvad er Cardano ADA?

Cardano tilbyder brugere en decentraliseret offentlig blokchain, som open source. Cardano arbejder på en smart kontrakt platform med mange avancerede funktioner. Cardano ADA bruges til at sende og modtage digitale medier og der fokuseres på hurtige, direkte overførsler, som sikres gennem kryptografi. Cardano er ikke blot en kryptovaluta, men en teknologisk platform, som er konstrueret i lag.

Bag Cardano er 3 organisationer. Cardano foundation, IOHK og Emurgo. Alle 3 organisationer har hver deres kerne område, hvor Cardano foundation, som har base I Schweiz sørger for bruger og myndigheds samarbejde. IOHK udvikling og forskning på området og Emurgo som investor. Et stærkt global team, som er fyldt med eksperter og ingeniører til at udvikle Cardano platformen.

Cardano er den første blockchain baseret platform, som skabes udfra en forsknings og videnskabelig filosofi. En filosofi, som gør teknologien bag fleksibel, skalerbar og sikker. Ud over at tilbyde kryptovalutaen, Ada, har Cardano en teknologisk platform. Når den er afsluttet, kan den køre finansielle applikationer, som enkeltpersoner, regeringer og andre organisationer verden over bruger dagligt.

Teamet konstruerer platformen i en række lag, da det giver mulighed for fleksibilitet til fremtidige opgraderinger og enklere vedligeholdelse. Projektet begynder med afviklingslaget, der vil blive brugt til at køre Ada. Herefter vil teamet opbygge et computerlag, der håndterer smarte kontrakter, som er de digitale juridiske aftaler, der understøtter fremtidig handel. Derudover vil Cardano køre dapps eller decentraliserede applikationer, der opererer ved hjælp af blockchain i stedet for at blive kontrolleret af en part.

ADA er kryptovalutaen bag Cardano bruges til at sende og modtage digitale midler. Takket være kryptografi sikres hurtige direkte overførsler, som er garanteret sikkerhed. Cardano har en unik Block Explorer, som giver dig mulighed for at kontrollere transaktionshistorier.Transaktioner, der involverer Ada, registreres offentligt via blockchain, så du kan se datoen og tidspunktet for transaktionen, det sendte beløb og afsenderens offentlige adresse.

Sådan køber du Cardano ADA

ADA kan ikke købet direkte for fiat valuta, men kan handles på en exchang som fx binance eller Kucoin. For at overføre midler til en Exchange skal der købes noget at overføre. Ønkser du at købe med betalingskort eller bank overførsel, så kan dette gøres gennem Coinbase eller BitPanda. Køb Fx ethereum og send disse til en Exchange, for derefter at handle Cardano ADA.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Hvad er TRON (TRX)

Info om Tron TRX

Info

Hvad er Tron TRX?

CEO hos Tron er Justin Sun, en ung herre på bare 27 år men som allerede har haft enorm succes og også er grundlæggeren af Peiwo og som også har været involveret i Ripple Kina. Sammen med Justin Sun er et team af yderst kvalificerede folk med mange år i branchen og med stor viden. Se mere til teamet på hjemmesiden her .

TRON er en decentraliseret blockchain protokol, som har til formål at skabe et underholdningssystem med gratis indhold. Ved at benytte Tron skal brugerne kunne offentliggøre, gemme og eje data. Det første samarbejde er lavet med Peiwo, som er det kinesiske svar på snapchat. Peiwo har mere end 10 millioner brugere og er kompitabel med Tron. Flere spænende ting er i støbeskeen bland andet Pets planet, som er et spil der minder om crypto kitties der blev enormt populært i asien.

TRON Roadmap er opdelt i seks faser, hver med sit eget navn.

“Exodus” Begyndte i august 2017 og slutter i december 2018. Det første skridt, ser på frigørende data.I denne fase giver TRON brugere en pålidelig og helt fri platform, som de kan bruge til at offentliggøre, lagre eller sprede data. Det er designet til at hjælpe brugere med at distribuere og gemme data for distribueret og peer-to-peer-indhold.

Fase to, Odyssey  januar 2019 til juni 2020. Handler om indholdsbeføjelse. I løbet af denne fase vil den økonomiske mekanisme blive konkurrencedygtig. Brugere får et retfærdigt afkast på det indhold, de opretter og distribuerer, og opfordrer dem til at hjælpe med at sprede systemet.

Fase tre, Great Voyage  juli 2020 til juli 2021. Den personlige ICO, ser på, hvordan TRON løser store problemer, som at udbetale udbytte, styre tilhængere og måle indkomst.

Fase fire, Apollo august 2021 og slutter i marts 2023, fokuserer på den frie bevægelighed for værdi, så alle producenter af indhold inden for TRON opretter deres egne tokens.
For at gøre dette muligt skal TRON skabe en decentraliseret handelsplatform, som også øger systemets økonomiske vitalitet.

Dernæst er fase fem, Star Trek april 2023 til september 2025. Monetiseret trafik. Med det globale spilmarked på over 450 milliarder dollar, håber TRON at udnytte disse ved at skabe en decentraliseret online gaming platform.

Endelig konverterer fase seks evighed september 2025 og varer indtil september 2027. Trafik ved at tilbyde en online spilplatform. Udviklere vil kunne oprette deres spilplatforme via TRON frit.

Tron er altså et projekt, som stadig er i en meget tidlig fase. Køreplanen er lang, men online underholdnings industrien er et kæmpe market. Et solidt team bag, som arbejder knald hårdt og seriøst omkring denne decentraliseret underholdningsplatfom. Det bliver spænende at følge dette projekt fremover.

Hvordan køber man Tron TRX?

Tron TRX kan ikke købes direkte for fiat valuta. Der skal handles på en Exchange . Du kan sende kryptovaluta til en exchange fx ved at købe ethereum gennem Coinbase eller Bitpanda. Her kan du købe med betalingskort eller bankoverførsel. Derefter sende midler til en Exchange som fx Binance eller Kucoin, hvor Tron TRX kan handlet.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon