Alle kan købe kryptovaluta

Hvordan køber man bitcoin og andre kryptovaluta?

alle kan købe kryptovaluta og værre med på vognen. Da kryptovaluta aller først kom frem, var det ikke bare lige, for den almindelige person at købe kryptovaluta. Nogen vil mene det var besværligt, uoverskueligt og noget kun for de lidt nørdede. Sådan er det bestemt ikke længere og nu kan alle og enhver nemt og enkelt investere i kryptovaluta.

Hvor køber man kryptovaluta?

Find Exchange her

Der er rigtig mange steder hvor du kan købe kryptovaluta. Men se dig for og brug hovedet. Ligeså mange gode steder der er, ligeså mange dårlige steder er der.

For den almindelige person er et sted som coinbase en oplagt mulighed. Coinbase har en hjemmeside og en app som er utrolig brugervenlig og du kan være igang på et øjeblik. Coinbase er en Wallet/pung hvor du kan købe kryptovaluta, opbevare kryptovaluta, betale med kryptovaluta og sende til andre. Du bliver hurtigt verificeret og dette kan gøres enkelt både på computer og mobil.

Se step by step guide til køb af bitcoin og andre kryptovalutaer her.

Så vil den opmærksomme sige “coinbase ikke har alle kryptovalutaer” og det er også rigtig. Der vil dog med garanti løbende komme flere til. Det man ellers kan gøre er at oprette sig hos en Exchange/børs som  fx CEC eller bitfinex. Her er det så muligt fra coinbase at sende penge til sin Wallet hos en af disse Exchange/ børser. Hos disse kan du handle en lang række kryptovalutaer.

Så hvad der før var for det lidt nørdede er nu blevet noget alle kan være med på og der kommer da også flere og flere til dette utrolig spændene marked.

overvejer du at handle/købe kryptovaluta men er stadig i tvivl hvordan man gør? Se vores step by step guide her. Følger du denne guide så er du snart indehaver af dine første kryptovaluta.

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *