Bitcoin betalingskort / Kryptovaluta betalingskort

Hvor bestiller man et bitcoin betalingskort / kreditkort?

Find gode udbydere her på siden!

Der er flere og flere steder, hvor du kan få et bitcoin betalingskort. Dette skyldes selvfølgelig den popularitet som bitcoin og andre kryptovalutaer har. Vi har her på siden samlet et udvalg af gode steder at få et bitcoin betalingskort fra, der er sikkert mange andre steder, men dem vi har listet her er nogen vi kan stå indenfor.

Når du skal vælge et betalingskort til bitcoin og andre kryptovaluta, så undersøg markedet grundigt. Læs anmeldelser og hvad du eller kan finde af information om det sted du har kig på. Der kan være stor forskel på gebyre og priser hos de forskellige udbydere af bitcoin betalingskort og der er også stor forskel på troværdigheden. Vi har fundet nogle som er gode, som har opnået gode anmeldelser og som vi selv har prøvet. Et godt råd må dog være ikke at overføre alt din kryptovaluta til betalingskortet, husk din sikkerhed og det er bedre at overføre lidt af gangen end at overføre alt til dit nye betalingskort. Vi er vant til bankerne i danmark er forholdsvis sikrer og skulle der ske noget, så er der dækning fra garantifond. Dette er ikke gældene med sådan et bitcoin betalingskort.

Kig på hvad udbyderen tilbyder.

Når du skal finde et betalingskort, så skal du også finde ud af hvad dit behov er. De fleste har deres egen wallet/pung til at opbevare kryptovaluta /bitcoin, hvor der hos andre skal sendes bitcoin til sit kort fra andetsted.

Fysisk kort eller virtuelt kort. 

Når du skal bestille dit nye bitcoin betalingskort, så skal du også overveje om det skal være et fysisk kort eller et virtuelt kort. Et fysisk kort er dyrest og koster et engangsbeløb. Dette kort kan du så bruge i alle butikker der tager almindelige kort betaling. Et virtuelt kort kan du kun bruge på nettet, men det virtuelle kort er oftest langt billigere og flere steder næsten gratis.

Skal det være anonymt?

Du kan sagtens bestille et bitcoin betalingskort, som er anonymt. Disse kort er der dog oftest nogle begrænsninger på. Disse begrænsninger er forbrugsgrænser, måske større gebyr osv. Derfor er vores anbefaling at du bekræfter din identitet, det er dog en proces som skal godkendes og kan tage nogele dage. Det er dog forskelligt hvor lang tid det tager at bekræfte ens identitet fra udbyder til udbyder.

Gebyrer og priser

Gebyrer og priser er meget forskellige hos de forskellige udbyder at bitcoin betalingskort. Kig derfor grundigt priserne igennem hos udbydere. Nogle steder er der også et månedligt gebyr på ca. 1 usd, men det er dog ikke alle steder. Det er alle priser og gebyrer du skal kigge igennem, både hvad det koster at bruge kortet og hvad det koster at overføre til kortet.

Cryptopay.me

Opret og bestil her og få 25% rabat

Cryptopay tilbyder et betalingskort som gør det nemt at bruge og betale med bitcoin over hele verden. Med dette kort kan du både betale i butikker og hæve kontanter i almindelige hæveautomater.

Cryptopay blev grundlagt i 2013 af 2 rusiske bitcoin entusiaster.  George Basiladze, som er økonomi uddannet og har erfaring fra store russiske investeringsselskaber og stor viden om finansielle systemer. Dmitry Gunyashov som har 7+ års erfaring i at bygge e-handelsvirksomheder og har succesfuldt styret udviklingsarbejdet i flere betalingssystemer tidligere.

Selskabets hovedkvarter er baseret i London, og fyrene administrerer virksomheden fra Storbritannien i dag. Virksomheden har allerede udstedt mere end 37.000 debetkort, de har 167.000 aktive brugere på verdensplan, der udfører 100.000 transaktioner om måneden med Cryptopays tjenester.

Brugerene kan købe, sælge og gemme bitcoins i Cryptopays bitcoin-tegnebog. Brugerne kan konvertere EUR, GBP eller USD beløb til bitcoins. Tegnebogen er designet til at lade kunderne opbevare de forskellige valuta beløb inden for samme konto. Dette gør at sende og modtage penge fra udlandet en meget mere behagelig oplevelse.

For både verificerede og uverificerede brugere kan man kun hæve penge fra almindelige hæveautomater to gange om dagen. På den anden side kan begge typer brugere bruge Cryptopay debetkort ubegrænset til online køb.

Opret og bestil her og få 25% rabat

Kort priserValutaTransaktion gebyrAnonymtMånedligt gebyr
Fysisk kort: 15 usd.

Virtuelt kort: 2.5 usd

EUR

GBP

USD

3%ja1 usd.

 Wirex

Opret og bestil her og få 25% rabat

Wirex – tidligere kendt som E-coin – kombinerer digitale penge med traditionelle banktjenester. Det verdensomspændende udstedte bitcoin debetkort giver mulighed for billig pengeoverførsel, når som helst og hvor som helst. Wirex-kortet fungerer ligesom et almindeligt betalingskort, men det giver meget mere på grund af fleksibiliteten og mulighederne fra bitcoin blockchain-teknologien. Wirex er utrolig nemt at bruge. Når du har oprettet en konto kan du logge ind på deres side. Siden er utrolig simpel og brugervenlig og giver nemt et overblik. Wirex har også app både til android og iOS, hvilket også er et plus.

Teamet Wirex arbejder for øjeblikket på en rebranding. Platformen har tidligere været under navnet E-coin.io. Firmaet er fra london og blev etableret i 2014, så der er nogle år på bagen, hvilket også er med til at øge troværdigheden.

Grundlæggerne af E-Coin / Wirex er Pavel Matveev, som har arbejdet som IT-udvikler i de sidste ti år og har arbejdet hos flere store investeringsbanker rundt omkring i verden. Dmitry Lazarichev som har stor interesse for økonomi og iværksætterprojekter. Georgy Sokolov er en sælger med international erfaring i USA og Europa.

Opret og bestil her og få 25% rabat

Kort priserValutaTransaktion gebyrAnonymtMånedligt gebyr
Fysisk kort: 17 usd.

Virtuelt kort: 3 usd

EUR

GBP

USD

3%ja1 usd.

WageCan

Opret og bestil her og få 20% rabat

WageCan tilbyder bitcoin betalingskort til alle der ønsker at benytte bitcoin som betaling problemfrit.  WageCan er et taiwansk firma, der har leveret blockchain-baserede betalingsløsninger siden 2014. Virksomheden er blevet indarbejdet i Hong Kong, og de giver også deres registreringsnummer på hjemmesiden.

Franky Hu, nuværende administrerende direktør hos WageCan er en af ​​grundlæggerne. Som softwarearkitekt og en teknologisk nørd, har han været involveret i bitcoin verdenen, siden begyndelsen af ​​2013. Han har også flere andre projekter og startups, for eksempel Zoaks, der er et mobil applikationsdesignfirma. Han har en grad i Software Engineering fra National Taiwan Normal University.

Rovers Yang, har over 10 års erfaring inden for IT-infrastrukturudvikling. Stor software erfaring er ud over den finansielle industri som han og elsker kodning. Han er en kryptovaluta miner selv og har en stor passion for blockchain teknologien.

Brya Cheng COO har seks års erfaring med webudvikling i sin baggrund og forvaltet flere projekter, før han oprettede WageCan. Han er ansvarlig for applikationsudvikling i øjeblikket.

Sean Lin CFO er en entusiastisk kryptovaluta handler og programmør.

Kunder kan bestille flere kort i flere valutaer i enhver kombination, der passer til deres behov. Man kan bestille en til arbejde og en til personlig brug. Fysiske og virtuelle kort er begge tilgængelige på WageCan.

Opret og bestil her og få 20% rabat

Kort priserValutaTransaktion gebyrAnonymtMånedligt gebyr
Fysisk kort: 28 usd.

Virtuelt kort: 17 usd

EUR

GBP

USD

3%nej1 usd.

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *