BitPande, alternativ til Coinbase

BitPanda – Køb bitcoin og andre kryptovaluta med kreditkort

Opret dig hos BitPanda her

Bitpanda er et fint alternativ til Coinbase, hvor det også er nemt at købe kryptovaluta med kreditkort. Coinbase er manges foretrukne valg og utrolig populært, men deres verificering kan drille. Netop verificeringen er væsentlig nemmere hos BitPanda og her kan du dermed hurtigere komme igang med at købe bitcoin med kreditkort. Du kan også købe Ethereum, litecoin, dash og bitcoin cash. Ligesom med coinbase er udvalget begrænset, men du kan sende midler fra Bitpanda til en exchange og så er du igang.

BitPanda (klik her for at oprette konto) har en utrolig brugervenlig hjemmeside, som er nem at benytte også for helt nye i kryptovaluta markedet. Når du har verificeret dig via en kode på sms, så er du klar til at kunne købe kryptovaluta med kreditkort. Du skal dog være opmærksom på at der er begrænsning på 50 euro. Der er flere verificerings niveauer og du kan nemt hæve grænsen op til 2500 euro, ved nemt at verificere dig yderligere end tlf nummer. Selve verificeringen tager 5 min og fungere perfekt, netop denne proces kan godt drille lidt hos coinbase.

nedenfor her finder du en guide til oprettelse hos BitPanda

  • Gå til BitPanda her – I øverste højre hjørne trykker du Sign up.

  • Udfylde formularen med din email og derefter vil der blive sendt et aktiverings link til din email.

  • Gå til din email og klik på linket i mailen

  • Så kommer du til nedenstående side, hvor du skal udfylde en adgangskode, for at færdiggøre din registrering

  • Du kan nu logge ind på din oprettede konto og er næsten klar til at købe kryptovaluta med kreditkort

  • Når du er logget ind, så skal du i venstre side trykke på Verification

  • Her taster du dit tlf nummer og derefter bliver en sms sendt til dig med en kode. Når du har indtastet koden på nedenstående side, så er du verificeret som bronze medlem.

Så er du klar til at købe kryptovaluta med kredit kort. Du har dog en begrænsning på 50 euro når du er bronze medlem. Ønsker du at komme for mere, så skal du verificere dig lidt mere. Dog har Bitpanda en verificering proces, som fungere rigtig godt og er nemt. Du får forklaret alt du skal gøre.

Opret dig hos BitPanda her

Opret dig hos BitPanda her

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *