Hvad er Cardano (ADA)

Info om Cardano ADA

Info

Hvad er Cardano ADA?

Cardano tilbyder brugere en decentraliseret offentlig blokchain, som open source. Cardano arbejder på en smart kontrakt platform med mange avancerede funktioner. Cardano ADA bruges til at sende og modtage digitale medier og der fokuseres på hurtige, direkte overførsler, som sikres gennem kryptografi. Cardano er ikke blot en kryptovaluta, men en teknologisk platform, som er konstrueret i lag.

Bag Cardano er 3 organisationer. Cardano foundation, IOHK og Emurgo. Alle 3 organisationer har hver deres kerne område, hvor Cardano foundation, som har base I Schweiz sørger for bruger og myndigheds samarbejde. IOHK udvikling og forskning på området og Emurgo som investor. Et stærkt global team, som er fyldt med eksperter og ingeniører til at udvikle Cardano platformen.

Cardano er den første blockchain baseret platform, som skabes udfra en forsknings og videnskabelig filosofi. En filosofi, som gør teknologien bag fleksibel, skalerbar og sikker. Ud over at tilbyde kryptovalutaen, Ada, har Cardano en teknologisk platform. Når den er afsluttet, kan den køre finansielle applikationer, som enkeltpersoner, regeringer og andre organisationer verden over bruger dagligt.

Teamet konstruerer platformen i en række lag, da det giver mulighed for fleksibilitet til fremtidige opgraderinger og enklere vedligeholdelse. Projektet begynder med afviklingslaget, der vil blive brugt til at køre Ada. Herefter vil teamet opbygge et computerlag, der håndterer smarte kontrakter, som er de digitale juridiske aftaler, der understøtter fremtidig handel. Derudover vil Cardano køre dapps eller decentraliserede applikationer, der opererer ved hjælp af blockchain i stedet for at blive kontrolleret af en part.

ADA er kryptovalutaen bag Cardano bruges til at sende og modtage digitale midler. Takket være kryptografi sikres hurtige direkte overførsler, som er garanteret sikkerhed. Cardano har en unik Block Explorer, som giver dig mulighed for at kontrollere transaktionshistorier.Transaktioner, der involverer Ada, registreres offentligt via blockchain, så du kan se datoen og tidspunktet for transaktionen, det sendte beløb og afsenderens offentlige adresse.

Sådan køber du Cardano ADA

ADA kan ikke købet direkte for fiat valuta, men kan handles på en exchang som fx binance eller Kucoin. For at overføre midler til en Exchange skal der købes noget at overføre. Ønkser du at købe med betalingskort eller bank overførsel, så kan dette gøres gennem Coinbase eller BitPanda. Køb Fx ethereum og send disse til en Exchange, for derefter at handle Cardano ADA.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk