Hvad er Dogecoin (DOGE)

Info om Dogecoin (DOGE)

Info

Hvad er Dogecoin – DOGE

Skaberne  er Billy Markus og Jackson Palmer. De har fra start haft humor med inde over projektet og hunden er en populær meme, som fra start af blev brugt i markedsføringen. Dogecoin oplevede hurtig stor popularitet takket være internette´s sociale medier.

Dogecoin blev skabt i december 2013 og startede som et sjovt indslag mod de kraftig stigende priser på kryptovaluta. Meningen er at alle skal have adgang til Dogecoin og derfor er der også et meget højt antal DOGE i markedet og der kommer hvert år flere i omløb. Så der er ikke et fast max supply, hvilket også gør at prisen bliver holdt nede. Dogecoin har mange år på bagen og den koster omkring 0,005 usd.

Dogecoin kan bruges til at lave hurtige og billige overførsler, billigere og hurtigere end flere andre større kryptovaluta som fx bitcoin

Teknologien minder lidt om Litecoin, men ikke helt identisk. Dogecoin er designet til at have en meget stor forsyning, med formålet at holde valutaen tilgængelig for alle. Derfor kommer der også hvert år flere dogecoin i markedet. Så prisen holdes nede på et lavt niveau. Den lave pris gør sin fordel med lave gebyrer for overførsler. så en kryptovaluta med hurtige og billige overførsler. 

Dogecoin er dog også blevet kritiseret for ikke at udvikle sig særlig meget. Men det oprindelige mål følges fortsat og der holdes fast i grundprincipperne om en sjov valuta, som er nem og tilgængelig. 

Sådan køber du Dogecoin

Dogecoin skal handles på en exchange. Du kan finde den hos Yobit, HitBCT og mange andre exchange. Se exchange oversigt her.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk