Hvad er EOS (EOS)

Info om Eos EOS

Info

Hvad er EOS?

EOS er en blockchain-teknologi, som i bund og grund er ligesom ethereum. EOS projektet startede juni 2017 og skaberen er Dan larrimer, som også står bag steem og Bitshares

EOS er en decentraliseret blockchain-teknologi, der skaber miljøet for ideer til at blomstre i ukendte globale applikationer. EOS er et decentralt / delt globalt operativsystem. Hver EOS-tokenholder, dvs. brugeren af ​​dette “OS”, vil have en konto med rettigheder til lagrings-, beregnings- og båndbredderessourcer. Disse ressourcer svarer til de EOS-tokens, der holdes.

Derudover bruger brugerne kerneapplikationer som identitets- og kontohåndtering; som vil give brugerne adgang til de mange apps, der er hostet på EOS.

EOS er designet til at være usynlig for slutbrugeren (i modsætning til Ethereum). Der er ingen grund til at interagere med en smart kontrakt eller en tegnebog til at bruge apps hosted på EOS.

EOS-udviklere vil have adgang til strukturerede og skalerbare ressourcer, som vil give dem mulighed for at udvikle globale applikationer i lighed med Google eller Facebook på en forenklet måde. Ligesom et OS skjuler kompleksiteten af ​​at håndtere processorer i 1s og 0s, vil EOS-udviklere ikke være nødt til at håndtere udfordringerne ved at skabe skalerbare apps.

EOS vil klare denne kompleksitet gennem strukturerede og udviklervenlige programmeringsværktøjer, der muliggør smarte kontrakter og decentrale applikationer

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk