0

Freldo https://freldo.com/ – er et venligt socialt netværk og fremmer idéen om forretning gennem henvisninger, udveksle feedback og information mellem deltagerne.
Grundlæggerne af projektet har udviklet en effektiv mekanisme til at fungere inden for netværket. Gennem en behagelig søgemaskine med forskellige filtre (rating, pris, placering, kategori) kan brugerne nemt finde deres ønskede produkter og tjenester. Du kan invitere venner gennem andre sociale netværk, instant messengers og postagenter, og virksomheden modtager billig og effektiv reklame fra en række venner og bekendte.
Samtidig har alle fordelene ved tjenesten:
 Kunder modtager:
• Deltagere af høj kvalitet og dokumenterede tjenester,
• privilegier og bonusser takket være anbefalingssystemet.
 virksomhed:
• Nye kunder,
• Annoncering.
Netværket vandt på kort tid popularitet blandt et stort antal brugere, førte en vellykket ICO og gik med sin valuta FRECNX https://www.bcex.top/trade/frecnx_eth den BCEX krypto valutaveksling. Dette er en kinesisk børs, der har en relativt stærk og stabil position i form af kapitalisering på mønten marked cap (15. plads). Markedet understøtter mere end 50 typer digitale aktiver. Aktiemarkedet vokser konstant sin handelsmængde, indtager en høj position i rating og aktivt udvikler sit teknologiske potentiale i kryptoøkonomiens verden.
Den stærke position BCEX platform i cryptocurrency aktiemarkedet, tilstedeværelsen af ​​valutaer og Stablecoons, der sjældent findes på store handel gulve, tiltrækker cryptocurrency handlende, der arbejder for fremtiden, udvikle de færdigheder af sin investeringsportefølje og for nye værktøjer Yderligere søgeresultat
Den FRECNX valuta er så interessant, at prisindekset for token fra den tidligere ICO til 2 gange højere (0,8 versus $ 0.4 USD). Potentielle investorer Denne position token på aktiemarkedet er begrundet i det faktum, at den er baseret på en rigtig virksomhed, der har betydelige vækstrater og indførelse af innovative løsninger i sine aktiviteter.
Token aktivt handles på børsen, har en tendens til vækst og gode fremtidsudsigter, da udviklerne ikke vil stoppe der og forbedre deres afkom og vil udvide geografi handling. Alt dette vil kun øge cryptocurrencyens rating og omkostningerne ved virksomheden selv.

Asked question