Gode kryptovaluta app

Her har vi samlet nogle gode kryptovaluta applikationer.

Læs lidt om de forskellige nedenfor.

Coinbase

Coinbase er en meget brugervenlig applikation og specielt for begyndere i kryptovaluta verdenen er den simpel at bruge. Her kan du købe og sælge kryptovaluta nemt og enkelt og du kan også sende og modtage kryptovaluta. alle dele fungere fint og man kan næsten ikke være i tvivl om hvordan man gør når man benytter appen. Du kan handle med kreditkort, bank konto og kryptovaluta. Her er dog et begrænset udvalg af kryptovaluta, pt kun bitcoin, ethereum og litecoin, men der kommer snart flere til. Coinbase er nok en af de nemmeste og mest enkle applikationer og en must have app.

Appen har en ren og hurtig brugerflade og virker perfekt.  bitcoin, ethereum, and litecoin all in one app. Then, they support over 32 different countries, let you connect your bank accounts, and more.

Download – Coinbase

Blockchain  Wallet

Dette er en rigtig populær applikation. Appen har en flot brugerflade og er utrolig nem at bruge, samtidig er der en lang række funktioner. Appen fungere også som en wallet, hvor du på en sikker måde kan opbevare din kryptovaluta. Der er 2 trins godkendelse, som giver en bedre sikkerhed. Appen understøtter en lang række sprog. En app der har lidt af det hele og bestemt værd at anbefale.

Download – Blockchain  Wallet

Bitcoin Checker

En af de allermest populære applikationer og det er med god grund. Specielt for begyndere er dette en applikation du bare skal have. Brugerfladen er utrolig simpel, næsten for simpel, men det er en god ting. Du kan nemt tracke dine favorit kryptovaluta og få en hel masse information. En god app til at følge priser på kryptovaluta og så er der en lang række exchange med fra hele verden.

Download – Bitcoin Checker

BitMap

Efterhånden som kryptovaluta bliver udbredt, så er der også flere og flere steder, hvor du kan betale med disse. Med BitMap kan du se hvor du kan betale med kryptovaluta. Appen bliver løbende opdateret og flere steder løbende tilføjet. En nem og enkelt app som visser dig hvor du kan handle med kryptovaluta eller hvor der er en hæveautomat, hvor du kan hæve penge med din kryptovaluta.

Download – BitMap

CoinCap

CoinCap er en god app for krypto traders til at analysere den pågældene kryptovaluta. Du kan følge priserne på de forskellige kryptovalutaer, se index mm i real tid. Der er forskellige muligheder for at indstille displayet.  En ganske udmærket app, som også kommer med på listen, selvom nogle af de andre applikationer er at foretrække.

Download – CoinCap

Breadwallet

Breadwallet er en krytovaluta wallet som både finde til iOS og Android. En sikker wallet der giver dig komplet kontrol. Send og modtag Bitcoin med det samme. Breadwallet er den eneste wallet til mobil, som køre direkte på bitcoin netværket. Så det betyder at der ikke er nogen server en hacker kan hacke og dine kryptovaluta er altid sikker. Selv hvis din mobil bliver stjålet eller du mister den, så er det muligt at oprette den igen. Designer er simpelt og er til brug for både begyndere og garvede.

Der er ikke nogen tranaktions fee og du kan sende kryptovaluta til hvem som helst i verden med det samme.

Download -Breadwallet wallet

Coinomi wallet

Her får du total kontrol over din kryptovaluta. Med denne app kan du altid have dine kryptovaluta lige ved hånden. Appen understøtter bitcoin, ethereum og enkelte andre kryptovaluta. Bliver løbende opdateret og får tilføjet flere forskellige kryptovalutaer. Appen har en rigtig høj sikkerhed. Selvom det er en wallet, så kan du også i appen direkte handle mellem forskellige kryptovalutaer.  Appen er lavet brugervenlig og med mange funktioner. Dette går dog ikke udover brugerfladen.

Coinomi Universal wallet understøtter følgende kryptovaluta: Bitcoin, Dash, Dogecoin, Ethereum, Litecoin,  Verge, Vertcoin og mange flere. Der er dog også nogle af de vigtige kryptovalutaer som mangler. Men alt i alt en rigtig god wallet med høj sikkerhed.

Download – Coinomi wallet

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk