Guide til Kucoin oprettelse

Her en guide til hvordan du opretter på Kucoin, samt overføre midler hertil

Oprettelse på Kucoin

Der er rigtig mange exchange at vælge imellem og nogle er bestemt bedre end andre. Vores foretrukne er helt klart binance, men kucoin er også rigtig god. Frem for alt er den utrolig brugervenlig og nem at benytte. Kucoin har et bredt udvalg af kryptovaluta og når du først har overført midler hertil, så er det nemt at handle med de mange kryptovaluta der er på siden. Nedenfor finder du en step by step guide til oprettelse og overførsel af midler til Kucoin.

  • Du starter med at gå ind på Kucoin

  • Så trykker du på sign up i øverste højre hjørne og derefter udfylder oprettelses formularen

  • Når denne er udfyldt og du har trykket send, så vil du modtage en email. Husk at tjekke din spam/reklame mappe da den sagtens kan ligge heri (på din mail)
  • Du får en mail som ligner dette billede, hvor du skal klikke på det blå link for at aktivere din profil

  • Når du klikke på linket, så bliver du sendt til Kucoin og får nedenstående skærm, hvor der midt på siden, står email activatet

  • Så er du oprettet på Kucoin – et par simple step og det tager ikke lang tid. Nu skal du så have overført nogle midler hertil.
  • Tryk på dollar tegnet i højre hjørne eller asset i menuen øverst og vælg deposit.

  • Så vil du blive bedt om at benytte Google Authenticator til at verificere din konto og som en ekstra sikkerhed for din egen skyld. Har du ikke Google authenticator, så kan du hente den i app store eller Google play

  • Når du har godkendt med Google authenticator, så kan du vælge hvilken kryptovaluta du vil overføre til Kucoin. Vores forslag er at benytte Coinbase og sende midler herfra. Så køb ethereum eller litecoin på coinbase.

Se her hvordan du opretter på coinbase.

  • Når du har valgt hvilken kryptovaluta du vil overføre, så tryk deposit. Så vil nedenstående billede komme frem. Her kopiere du den angivet kode. Den kode er den du skal overføre til. Så i coinbase indsætter du denne kode når du skal overføre midler fra Coinbase eller andre steder fra. Husk det er vigtigt at du vælger den samme kryptovaluta både på Kucoin og der hvor du vil overføre midler fra ellers kan din overførsel gå tabt. Når du har overført til den angivende adresse, så vil der indenfor kort tid stå din nye saldo på Kucoin og så er du klar til at handle.

Dette var step by step guide til Kucoin, hvordan du opretter og sætter midler dertil. Har du yderligere spørgsmål, så skriv en kommentar nedenfor eller kontakt os gennem vores kontaktformular, så vil vi meget gerne hjælpe dig yderligere.

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *