Hvilken kryptovaluta skal man købe?

Skal man købe Bitcoin, ethereum, ripple, Iota, litecoin eller en helt anden kryptovaluta?

Når folk høre ordet kryptovaluta, så er det som regel bitcoin, som er det første der bliver tænkt på, men kryptovaluta markedet er kæmpe stort og der er flere tusinde forskellige kryptovaluta. Ja mange af dem er ikke værd at bruge tid på, men der er bestemt andre end bitcoin. Bitcoin er dette års helt store kryptovaluta og det var da også den første kryptovaluta på markedet. Siden er der kommet flere til, hvor nogen bruger samme Blockchain teknologi, men fx Iota bruger tangle teknologi og fx ripple bruger xrp. Hvad forskellen er på disse kommer i en artikel for sig selv. Hvad skal man så købe? Ja det er ikke et spørgsmål som har et rigtigt svar. Tager vi bitcoin så er prisen steget fra 2 usd i januar 2017 til ca. 16.000 usd her i december. Det er en yderst imponerende stigning, som ingen kunne have forudsagt i starten af året. Nogen mener så at bitcoin vil stige meget mere, mens andre mener det er en boble som vil crasche lige pludselig og ingen ved hvad der er rigtigt. Bitcoin vil nok ikke opleve samme stigninger som i år, men så kan det være en god ide at se på andre kryptovalutaer som ripple, Iota, monero osv.

Tror man på kryptovaluta har en fremtid, så er det med at hoppe med på vognen. Her er vi ikke i tvivl om at kryptovaluta har en fremtid, men som med internettet i sin begyndelse er der ikke rigtig nogen som ved hvad fremtiden bringer, men spændene er det i hvert fald.

Når du skal investere i kryptovaluta, så læs lidt om de forskellige, sæt dig lidt ind i det og så køb den kryptovaluta du tror på. Markedet er så stort at der ikke kun er en vinder, men flere kryptovalutaer har en fremtid. Vi her på kryptovaluta centralen tror at 2018 bliver det helt store gennembrud, så det er et spændene år vi går i møde.

Find Wallet /Exchange her.

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

3 meninger om “Hvilken kryptovaluta skal man købe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *