Hvilken kryptovaluta tror vi på i 2018?

2018 bliver et rigtig spændene år for kryptovaluta markedet der er i kæmpe fremgang!

2017 er ved at nå sin ende og hvilket år det har været for kryptovaluta markedet. Der er oplevet vilde stigninger på flere tusinde procent og kryptovaluta markedet er stadig kun i sin begyndelse. Bitcoin er steget fra 1000 usd i januar 2017 til omkring 16.000 usd her mod slutningen af 2017. Bitcoin ramte enda 20.000 usd for derefter at falde lidt tilbage, men den er dog på vej op igen og ligger stabilt omkring 15.000 usd på nuværende tidspunkt.

Vi tror ikke bitcoin vil stige ligeså meget i 2018, men vi har fundet 5 forskellige kryptovaluta, som vi tror på kan stige rigtig godt i 2018. Der er ingen garantier, men vi tror på følgende 5 kryptovaluta.

IOTA (MIOTA)

Beskrivelse: Iota er en meget lovende kryptovaluta, projektet har været igang siden 2015, men først i juni måned i år kunne man handle Iota på enkelte børser. Der kommer med garanti flere børser, som lister Iota i 2018. Iota adskiller sig fra andre kryptovaluta ved ikke at benytte blockchain teknologien, men derimod en helt ny tangle teknologi. Tanken bag tangle teknologien er at når man laver en transaktion, så bekræfter man to andre transaktioner. Dette giver en række fordelle og jo mere netværket bliver brugt jo flere transaktioner bliver verificeret. Der er ingen gebyr for overførsel, da gebyret er at verificere 2 andre transaktioner. – Ingen gebyrer: Med IOTA foregår ”betalingen” ved, at man selv verificerer to andre transaktioner. Det betyder, at selve transaktionen er gratis, så længe de to efterfølgende transaktioner verificeres. Derfor er skalerbarheden god, modsat andre kryptovaluta.

Hvem står bag: Bag projektet er David Sønstebø, Sergey Ivancheglo, Dominik Schiener, og Dr. Serguei Popov.

Samarbejde: Iota foundation, som folkene bag projektet har skab samarbejder med blandt andet Volkswagen, Microsoft, Fujitsu-Siemens og Deutsche Telekom. Altså er der allerede flere store firmaer med interesse for projektet.

For: IOTA er stadig et projekt i beta, men skalerbarheden giver en fordel, som gør at dette projekt er rigtig spændene for fremtiden. Samtidig er de store firmaer med en interesse for Iota en blåstempling af et spændene projekt.

Ripple (XRP)

Beskrivelse: Ripple er skabt, som en nem måde at flytte penge på. Ripple vil ændre hele den måde overførsler foregår på og gøre det på ingen tid. Idag når du skal overføre penge, så tager det utrolig lang tid og det er noget ripple vil ændre i fremtiden. Ripple giver både firmaer og private mulighed for at overføre på tværs af hele verden meget nemmere, billigere og hurtigere. Dagens betalingsystemer er både langsomme og dyre for mange virksomheder og dette kan Ripple ændre på.

Det totale antal Ripple ligger på 100 mia. og det er et fast tal, som ikke kan ændres. Ripple har stor skalerbarhed, hvilket giver gode muligheder for nichen at overføre betalinger på tværs af lande og til at veksle mellem valuta. Ripple har på baggrund af dette også allerede et ben indenfor hos flere større banker og finansielle institutioner.

Hvem står bag: Bag Ripple projektet  er  Arthur Britto, David Schwartz og Ryan Fugger.

For/imod: Ripple er allerede indenfor bankverdenen og hos finansielle institutioner, hvilken er en stor fordel i forhold til andre kryptovaluta. Dog ejer virksomheden bag Ripple hele 61% af alle Ripple, hvilket er et meget stort antal. Dette vil dog ændre sig i fremtiden, da disse løbende bliver sat i markedet.

Litecoin (LTC)

Beskrivelse: Litecoin blev skabt i 2011 udfra en hardfork af bitcoin, hvor koden blev opdateret, så transaktioner blev væsentlig hurtigere. Hvilket er en klar fordel i forhold til bitcoin, hvor populariteten har gjordt transaktioner langsomme. Litecoin har et max. udbud på 84 millioner coins mod bitcoins 21 millioner. Litecoin er at finde på en lang række børser allerede og der er en stærk organisation bag. Litecoin fokusere 100% på at være den bedste mønt, når det gælder dagligdags online-betaling og derfor er Litecoin også en top kryptovaluta. Begynder der at komme fokus på de problemer der er med bitcoin, så er Litecoin en kryptovaluta der kan tage pladsen istedet, da litecoin er hurtigere.

Hvem står bag: Bag projektet er grundlæggeren Charlie Lee, der har en fortid som udvikler hos Google og også har haft en ledende stilling på kryptobørsen Coinbase. Udover Charlie Lee er der en rigtig stærk organisation og netværk som arbejder sammen omkring Litecoin.

For/imod: Et solidt projekt med en kryptovaluta, som er hurtigere end bitcoin og billigere i gebyrer. Charlie Lee er også en god mand at have med i projektet, da han er en førende figur i kryptovaluta verdenen.

Verge VXG

Beskrivelse: Verge er et forholdsvis nyt projekt og et rigtig spændene projekt. Her fokuseres der på sikkerhed og anonymitet. Missionen er at bringe blockchain teknologien ind i hverdagen. Verge gør hurtige transaktioner muligt hurtigt, privat og med fleksibilitet. Verge gør det muligt både for virksomheder at sende og modtage betalinger i store forhold og for private med små overførsler. Verge er et open source projekt med en lang række bidragsydere. Justin vendetta er lead dev i dette open source projekt, men bag er mange flere, som bidrager til udviklingen af verge.

Ultra-hurtige transaktioner
Transaktionshastigheder er ultra-hurtige sammenlignet med andre mønter. Simple Payment Verification (SPV) teknologi tillader gennemsnitlige transaktion bekræftelsestider på 5 sekunder.

Hvem står bag: Bag verge er der ikke et egentligt team som med andre kryptovalutaer. Derimod er der mange bidragsydere til projektet i community. Justin vendette er en af disse og udover ham er der mere end 30 andre som bidrager. Verge er open source software, som konstant forbedrer på grund af sine mange bidragydere, som er gemt bag deres dæk navne. Verge har anonymitet for øje og det gælder også folkene bag. Dette er ikke nødvendighvis dårligt, da dette også er gældene for fx. bitcoin, som jo har stor succes.

For og imod: Verge har haft fart på det seneste og er steget rigtig meget. Det er et rigtig spændene projekt og det at der fokuseres på anonymitet og hurtigheden er en vigtig ting. Der er mange spænende ting i støbeskeen hos verge og 2018 bliver rigtig spændene.

Tron TRX

Beskrivelse: TRON er en blockchain-baseret decentraliseret protokol, der sigter mod at opbygge et verdensomspændende gratis indholdsunderholdningssystem med blockchain og distribueret lagringsteknologi. Protokollen giver hver bruger mulighed for frit at offentliggøre, lagre og eje data og i den decentrale autonome form bestemmer distribution, abonnement og pushing af indhold og gør det muligt for indholdsskabere at frigive, cirkulere og håndtere digitale aktiver og derved danne et decentraliseret indholds underholdning økosystem.

TRONs teammedlemmer er tilhængere af Sir Tim Berners-Lee, som er overbeviste om, at protokollen fra det øjeblik, den er en opfindelse, er et aktiv for mennesker, snarere end et profitværktøj til små grupper. Derfor har TRON etableret det Singapore-baserede Tron Foundation, en ideel organisation, der primært beskæftiger TRON-netværket med principperne om åbenhed, retfærdighed og gennemsigtighed og støtte TRONs udviklingshold.

Hvem står bag: Bag tron er et kæmpe team af dygtige folk med mange års erfaringer indenfor hver sit område. Teamet bag har nærmest en person til hver del i projektet, hvilket sikrer optimale betingelser hele vejen rundt. Navnene på folkene i teamet er: CEO er Justin SunLucien Chen, Keelson Yang, Xie Xiaodong, Lin Maorong, Chen Xiaoqian, Wang Zhaozho, Yan Zhao, Zhang Zhongwen, Qi Hao, Wang Yibing, Peng Shaoyang, Wu Fuchang, Cheng Bin, Jiang Xiaoqiang, Chen Songming, Shuoji Zhou, Hitters Xu, Binshen Tang, Chaoyong Wang, Wei Dai, Weixing Chen, Charles Xue, Mingshan Yin, Linke Yang, Jiang Liu, Lifen Wang

For og imod: Et spændene projekt, som stadig er i sin begyndelse og projektet har mange dygtige folk i teamet bag. Tron. Der er mange spændene ting i støbeskeen og allerede nogle gode samarbejder igang. Det er et projekt i konstant udvikling, som vil vokse meget fremover.

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *