Hvad er Iota (MIOTA)

Info om Iota - MIOTA

Info

Hvad er IOTA?

IOTA er en revolutionerende ny, næste generations offentligt distribueret hovedbog, der udnytter en ny opfindelse, kaldet en “Tangle”, som kerne. Tangle er en ny datastruktur baseret på en Directed Acyclic Graph. Som sådan har den ingen blokke, ingen kæde og heller ingen minearbejdere. På grund af denne radikale nye arkitektur fungerer ting i IOTA helt anderledes end i forhold til andre blockchain.

Den store forskel, der er værd at nævne (bortset fra DAG vs Blockchain) er, hvordan IOTA opnår konsensus og hvordan transaktioner foretages. Som nævnt tidligere er der ingen minearbejdere. Hvad dette betyder er, at hver deltager i netværket, der ønsker at foretage en transaktion, aktivt skal deltage i konsensus af netværket ved at godkende 2 tidligere transaktioner. Denne attest om gyldigheden af to tidligere transaktioner sikrer, at hele netværket opnår enighed om den aktuelle tilstand af godkendte transaktioner, og det muliggør en række unikke funktioner, der kun ses i IOTA.

IOTA er det manglende puslespil til maskinens økonomi for at komme helt op og nå sit ønskede potentiale. Vi forestiller os, at IOTA er den offentlige, tilladelsesløse rygrad for ting til internettet, der muliggør ægte interoperabilitet mellem alle enheder.

IOTA har en række funktioner, der er unikt aktiveret på grund af dets arkitektur:

  • Scalerbarhed: IOTA kan opnå en høj transaktions gennemgang takket være paralleliseret validering af transaktioner uden grænser med hensyn til antallet af transaktioner, der kan bekræftes i et bestemt interval
  • Ingen transaktionsgebyrer: IOTA har ingen transaktionsgebyrer.
  • Decentralisering: IOTA har ingen minearbejdere. Hver deltager i netværket, der foretager en transaktion, deltager aktivt i konsensus. Som sådan er IOTA mere decentraliseret end nogen Blockchain.
  • Quantum-immunitet: IOTA benyttede en nyligt designet trinary hash funktion kaldet Curl, som er quantum immune.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk