Kina vil begrænse bitcoin mining

Kinesiske myndigheder er bekymrede omkring de store energi ressourcer de såkaldte minere brugere.

I Kina er der planner om at begrænse mining af bitcoin. De kinensiske myndigheder kan ikke direkte sætte begrænsninger på dette, men istedet bliver der set på muligheder for at begrænse strømforbruget. Strømforbruget til mining er enormt og de kinesiske myndigheder mener at minere drager fordel af lave strømpriser, men også at det store forbrug kan påvirke det almindelige el forbrug i landet.

Der bliver derfor i øjeblikket af de kinesiske myndigheder, set på hvilken muligheder der er for at begrænse dette. Bitcoin mining industrien bruger ligeså meget strøm pt, som 3,4 millioner amerikanske husstande. Kina er hjemsted for mange af verdens allerstørste minere og flere steder er det nærmest hele fabrikker der står og køre. Dette gør også at det er enorme mængder strøm disse bruger og derfor ønsker de kinesiske myndigheder at sætte begrænsninger på dette. Det er ikke kun i Kina, hvor strømforbruget til bitcoin mining er enormt, det gælder i rigtig mange lande. Mining strømforbruget er derfor en af de helt store udfordringer omkring bitcoin og noget som bliver et større og større problem efterhånden som flere og flere transaktioner skal mines.

Kommer der begrænsninger på så kan dette også få betydning for kursen på bitcoin og især på de gebyrer der er for at sende bitcoin. Vi opdatere når der er nyt i sagen om kinas restriktioner omkring strømforbruget til mining

 

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *