Køb Bitcoin og andre kryptovaluta

Køb & sælg kryptovaluta

Guide til hvordan du køber og sælger kryptovaluta. Vi visser hvordan du køber kryptovaluta med betalingskort, bankoverførsel og hvordan du handler på en kryptovaluta Exchange.

Sådan kommer du igang

Når du første gang skal købe bitcoin eller andre kryptovaluta, så skal du finde dig et sted, hvor du kan købe kryptovaluta med betalingskort eller kreditkort. Privat handel er også en mulighed, mere om privathandel senere. Her til højre kan du finde flere steder, hvor du nemt og enkelt kan oprette dig og altid købe kryptovaluta. 

De fleste starter med at benytte coinbase, her kan du købe Bitcoins. Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash. Disse er også de mest kendte og er du ny i kryptovaluta markedet, så nok også dem du har hørt om. Der er bitcoin, som var den første kryptovaluta og så alle de andre som bliver kaldt altcoin. Et fint alternativ til Coinbase er Pitbanda, hvor udvalget af kryptovaluta er lidt større og hvor du også kan købe både med kreditkort og betalingskort.

Køb kryptovaluta

Med kreditkort eller bankoverførsel.

Coinbase tilbud – Køb for minimum 100 USD og få Bitcoin for 10 USD

Bitpanda har nem verification og mange muligheder for nemt at købe kryptovaluta.

Der er mange andre steder, hvor det er muligt at købe kryptovaluta, men som med alt andet skal man lige se sig for. De steder vi har listet, bruger vi selv og kan dermed stå indenfor og så er både coinbase og BitPanda to af de nemmeste steder at komme igang som ny på kryptovaluta markedet

Handle på en kryptovaluta Exchange

Når du er kommet igang med kryptovaluta handel, så vil du hurtigt opdage at udvalget af kryptovaluta er enormt. Der er et hav af muligheder for at investere i forskellige kryptovalutaer. Hos Coinbase, Bitpanda eller andre ligende kan man dog kun handle de mest almindelige. Ønsker man at handle andre end dem som findes disse steder, så skal man oprette sig på en kryptovaluta Exchange. En Exchange er ligesom en aktie børs. Her kan du handle en lang række kryptovaluta mellem hinanden. Så du skal have oprettet dig hos en Exchange, vi har listet flere gode lige til højre herfor. 

Når du har oprettet dig på en Exchange, så skal du have overført midler hertil, som du kan handle med. Der er meget få Exchange, hvor du kan indbetale penge med kreditkort eller bankoverførsel. Derfor skal du fra en kilde som fx Coinbase eller Bitpanda overføre midler til den Exchange du bruger. 

Så du køber fx ethereum, bitcoin eller litecoin og sender disse til din Exchange konto. Inde på din konto hos den valgte Exchange, kan du se din deposita adresse for de forskellige kryptovaluta. Det er den du skal sende til. Når du har overført midler til din Exchange, så er du klar til at handle.

Opbevaring af kryptovaluta

Når du har købt kryptovaluta, så skal du også gøre dig nogle overvejelser, hvordan du opbevare din beholdning. Er det mindre beløb, så kan du både opbevare hos Coinbase eller Bitpanda, når du har købt en kryptovaluta. Du kan også opbevare mindre beløb på en Exchange. Dette er dog ikke det mest optimale, men er det mindre beløb eller beløb du bruger til at handle frem og tilbage, så kan de bruges. Men du bør også kigge efter en rigtig kryptovaluta wallet. 

Der er et stort udvalg af Wallet – Find kryptovaluta Wallet her