Komplet guide til Changelly

Her får du en komplet guide og anmeldelse af Changelly. Se hvordan du køber kryptovaluta hos Changelly

Opret på Changely her

Changelly er en anderledes exchange end de normale. Her har du mulighed for at købe kryptovaluta og så handler Changelly robotten til den bedste kurs på markedet. Når du har lavet en handel så bliver dine kryptovaluta sendt til din wallet. Så du vælger hvad du vil købe og hvor dine kryptovaluta skal sendes til. Så undersøger changelly markedet og handler til den bedste pris blandt en masse exchange.

Her vil vi forklare nemmere omkring Changelly.

Changelly er en kryptovaluta exchange som ifølge dem selv fjerner den tekinske barrier derer ved traditionelle exchange platforme. Changelly har eksisteret siden 2015, hvor der også var en mining del. Det er dog nu kun exchange delen changelly benytter.

Changelly benytter en automatisk handels robot, der er integreret med nogle af de største exchange på markedet. Denne handels robot gennemgår markedet og finder den bedste kurs til brugerne. Changelly tillader brugerne at handle med kryptovaluta til de bedste kurser uden at brugere skal registrere sig på forskellige exchange. Der tilbydes hos changelly at handle med 80+ altcoin. Changelly har partnerskab med Jaxx, Coinmarketcap, Bittrex, Coinpayments, Uquid debit card, Coinomi, og andre respekterede firmaer.

Sådan bruges Changelly

Trin 1 : Bestem, hvilke kryptovaluta du vil handle (f.eks. Bitcoin til Ethereum, Litecoin til Dash osv.). Der er 80+ forskellige kryptovaluta der kan handles med hos changelly.

Trin 2 : Bekræft transaktionsgebyrerne. Ved hver ordrer vil du blive oplyst omkring gebyrer og dette skal du bekræfte for at lave en ordrer.

Trin 3 : Indtast din modtagelsesadresse. Det er adressen på din wallet eller der hvor du ønsker at modtage din købte kryptovaluta.

Trin 4 : Bekræft og betal i din valgte valuta. Derefter er der blot at vente.

Det var det og efter ca. 30 min har du modtager det købte.

Hvilken kryptovaluta?

Der er en bred vifte af kryptovaluta-handelspar, som gør platformen særdeles tiltalende. Det giver en mulighed for at udveksle to valutaer uden problemer. andre exchange og krypto køb muligheder har generelt et begrænset udvalg af handelspar, hvilket betyder, at nogle gange brugerne skal foretage flere transaktioner for at modtage deres ønskede kryptovaluta.

Med Changelly kan du sammensætte dine egne handelspar med en transaktion, så softwaren tager hånd om handlerne.

Tjek alle de kryptokurser, der tilbydes her . For nylig er fiat-valutasupport blevet tilføjet til Changelly, med inkludering af kredit- og betalingskort køb. Dette er en velkommen tilføjelse til nye brugere, men det er især vigtigt at være opmærksom på gebyrerne ved denne funktion.

Gebyrer hos Changelly

Changelly fremhæver selv deres gebyrer som en stor fordel. Alle handler garanterer et gebyr på 0,5%, hvilket ikke er lavest, men absolut i den respektable kategori.  Billigere priser er tilgængelige, når du handler direkte på de forskellige exchange, men her kan du handle uden at oprette mm på flere exchange. Der kan være høje gebyrer ved handler i fiat valuta og der bør du være opmærksom. Det er dog noget Changelly også advare om og siger det er ude af deres hænder og skyldes at der benyttes 3. part betalings service for at behandle fiat handler.

Kunde support

Kundesupporten hos Changelly er udmærket. Support er et punkt der halter lidt i kryptovaluta branchen og Changelly er hverken dårligere eller bedre end andre muligheder. Der gives som hovedregel svar på hendvendelser indenfor 24 timer og samtidig er der en dybdegående faq sektion hvor brugerne kan få svar på en lang række spørgsmål.

Konklusion:

Changelly gør hvad de lover, nemlig at handle altcoin hurtigt og simpelt. Selve hjememsiden og processen fungere helt fint og Changelly er brugervenligt hele vejen igennem. Hos changelly kan du ikke have kryptovaluta stående og derfor skal du have en wallet, som kryptovaluta du har handlet kan sendes til. Nogen vil mene der er høje gebyre, men for en god og problem fri service, så mener vi gebyrene er ganske acceptable. Changelly er en service man trygt kan benytte og man er sikker på en god pris på de ønskede kryptovaluta. SAmtidig så behøver man ikke have oprettet en konto på en masse forskellige exchange.

Opret på Changely her

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *