Komplet guide til HitBCT

Her får du en komplet guide og anmeldelse af HitBCT. Se hvordan du handler kryptovaluta hos HitBCT en ganske fin kryptovaluta Exchange

Opret på HitBCT her

HitBTC er en af de førende exchange på markedet. De hævder selv at være verdens mest advancerede exchange og de har da også en masse funktioner til brug for handel med kryptovaluta. Hos HitBCT finder du en lang række kryptovaluta og der er også flere handelspar, så et ganske fint udvalg hos HitBCT. HitBCT har været igang siden 2013 og dermed en del år på bagen. Selvom de udmærker sig ved at være en advanceret exchange, så er brugerplatformen stadig brugervenlig og det er nemt at finde rundt i de forskellige funktioner. Der tilbydes 2 faktor godkendelse og andre sikkerheds funktioner, som visser at der hos HitBCT også fokuseres på sikkerheden.

Sådan kommer du igang hos HitBCT

Du starter med at gå til deres forside her: Gå til HitBCT og oprette dig en bruger. Selve oprettelsen tager kun et øjeblik og du vil blive guidet igennem hele processen step by step. Til slut skal du verificere dig via den email du har modtaget og derefter kan du logge ind og benytte din konto.

Når du har oprettet en bruger og er logget ind, så skal du overføre midler til din konto for at handle. Det anbefales at overfører ethereum, da gebyret er mindre end bitcoin og at du kan handle direkte med ethereum. Du trykker i øverste menu på det grønne +deposit ikon. Så kommer en side frem hvor du kan vælge deposit ud fra den kryptovaluta du ønsker at sende hertil. Når du klikker på deposit udfra den ønskede kryptovaluta, så får du en adresse frem som er den du skal sende til.

Har du ikke en wallet eller anden konto at sende fra så kan du via Coinbase eller BitPanda købe ethereum med betalingskort eller bankoverførsel og sende til din HitBCT deposit adresse.

Hvordan handler man hos HitBCT?

Når du har fået overført midler til HitBCT, så er du klar til at handle. Dette gøres ved at gå til exchange menuen, som du finder øverst til venstre.

Når du har klikket på exchange i øverste menu, så får du ovenstående billede frem. I højre side kan du vælge handelspar og se de kryptovaluta du kan handle. Når du klikker på en af disse, så kan du i venstre side se graffen, som kan indstilles til flere forskellige ting. Under graffen er der en køb og en salg boks. Her kan vælges limited handel, markeds handel mm. du kan indtaste hvor meget du vil handle og derefter trykke køb eller salg. Gebyret for alle handels ordrer er på 0.01% hvilket er ganske rimeligt og i den lave ende i forhold til andre sider.

Scroller du længere ned på siden, så kan der ses en masse yderligere information, som specielt advancerede benytter når der handles. Der er hos HitBCT flere informationer og graffer tilgængelig end andre steder, dette er derfor de hævder at være verdens mest advancerede exchange.

Der er flere niveau for kvalificering, men blot for at handle behøves der ikke yderligere verificering efter oprettelse. Ønsker du at verificere dig yderligere og hæve de beløbsgrænser der er så kræves det id verificering. En generel konto har en grænse på 5.000 euro om dagen der kan sendes fra HitBCT.

Gebyrer hos HitBCT

Gebyret på handels ordre hos HitBCT er altid 0.01 %. dette er i den lave ende i forhold til andre exchange. Så ikke noget specielt ved dette.

Kunde support hos HitBCT

Ganske fin support. Der er mulighed for at udfylde en support ticket og derefter får du som regel forholdvis hurtigt svar. Indenfor 24 timer burde du have et svar på din henvendelse.

Konklusion

HitBCT er en ganske fin exchange. Platformen er brugervenlig, selvom der er flere advancerede funktioner tilgængelig. Det er nemt at placere ordrer og handle på Hitbct. Udvalget af kryptovaluta er bredt og der findes en lang række forskellige kryptovaluta. Der er også flere handelspar at vælge imellem. Så HitBCT er en exchange både for nye og advancerede brugere og som bestemt er værd at anbefale.

Opret på HitBCT her

 

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *