Komplet guide til Kucoin

Her får du en komplet guide til Kucoin Exchange. Se hvordan du kommer igang og hvordan du handler kryptovaluta hos Kucoin

Opret på Kucoin her

Kucoin er en af mange Exchange på markedet. Det er en Exchange som bestemt høre til i kategorien af de bedre Exchange. Kucoin er grundlagt af en gruppe med lidenskab og erfaring indenfor blockchain teknologien og som har været med i andre gode projekter. Kucoin er en sikker Exchange med en god og brugervenlig platform. Det er en forholdsvis ny Exchange, som på kort tid har sat et godt aftryk på markedet. Maj 2017 startede udviklingsholdet med at udvikle Kucoin og kort efter var den første version igang. Der er siden kommet gode forbedringer, en kucoin bonusplan og ikke mindst app til både android og iOS.

Selvom Kucoin selv er relativt ung, har grundlæggeren gennemført forskning i forbindelse med blockchain-teknologi siden 2011, og udvekslingsplatformens tekniske arkitektur blev opnået tilbage i 2013. Dette gav teamet med flere år mulighed for at stryge detaljerne og levere problemfri service.

Besøg Kucoin

For at komme igang med at handle hos Kucoin, skal du registrere en bruger. Det er en utrolig simpel proces, hvor du starter med at indtaste din mail og en ønsket adgangskode. Derefter får du en bekræftigelse mail med et link hvor du bekræfter din tilmelding.

Når du logger ind på din Kucoin-konto, får du adgang til en flot hjemmeside, som er brugervenlig og hvor det er gjordt nemt både at handle og have overblik over ens kryptovaluta. Det er en af de mest enkle Exchange, men samtidig nogle rigtig spændene funktioner, som Kucoin bonus, henvisnings bonus mm.

Når du har registreret dig hos Kucoin, så kan du vælge at benytte 2 faktor godkendelse, hvilket stærkt anbefales. 2 faktor godkendelse tilføjer et ekstra lag beskyttelse til din konto.

Se en step by step guide til oprettelse hos Kucoin

>Marked og handel

Kucoin er en exchange med et rent og moderne design, som går igen på hele siden. Kucoin har en god håndfuld handelspar BTC, ETH, KCS, NEO og USDT, så der er også noget for enhver smag på denne front. Fra marked skærmen kan du nemt vælge handelspar og kryptovaluta og derefter bliver du sendt til handels siden, som minder om andre Exchange med grafen i venstre side og til høje kan de røde salg ordre og grønne købs ordrer ses. Midt imellem er den aktuelle kurs. Nedenunder er der køb og salg funktionen og her bliver du også bedt om at indtaste 2 faktor godkendelse, hvis dette er aktiveret.

Kucoin Gebyrer

Kucoin sigter mod at have lave gebyrer, hvilket både gælder for handel og køb. For disse er gebyret 0,1%, hvilket der ikke er mange, som kan slå. Der er ikke nogen gebyrer på deposit (indbetaling) og kun et mindre gebyr på withdrawal (udbetaling). Trækker du kryptovaluta ud så er nogen fri for gebyr som fx GAS og NEO, men andre er der et meget lille gebyr på.

Kucoin har et smart bonus system, hvor en andel af handelsgebyrerne går tilbage til kunderne. 19 % af gebyrerne returneres til brugerne gennem de forskellige bonus ordninger, hvor Kucoin kun selv beholder 10% af handels gebyrer. 50% af gebyrerne går til brugere med KCS, som Kucoin bonus og der går 40% af gebyrerne til invitation bonus.

Nøglefunktioner

Kucoin forsøger at adskille sig fra andre Exchange med deres gode funktioner og her vil vi lige nævne nogle af dem.

  • Effektiv kundeservice. Kundeservice der er til rådighed døgnet rundt via hotline, email eller kontakt formular på hjemmesiden.
  • Mange handelspar og flere kommer løbende til.
  • Proffesionelt team bag med mange års erfaring indenfor Blockchain. Der er fokus på udvikling og det er noget der konstant arbejdes med.
  • Sikkerheden er i top. Der bliver fokuseret meget på sikkerheden, både i forhold til platformen og for brugerne. Der kan benyttes 2 faktor godkendelse.
  • God bonus plan herunder også invitation bonus.

Kucoin kundesupport

Kucoin har en af de bedste support afdelinger, hvor der er flere kontakt muligheder døgnet rundt. Der er hurtig svar på henvendelser både på mail og via kontakt formular på hjemmesiden.

ucoin sikkerhed

Et højt sikkerheds niveau. Alle følsomme data og brugerdata gemmes via datakryptering, dette er samme sikkerheds niveau som banker bruger. Brugerne kan også benytte 2 faktor godkendelse, som giver en bedre konto sikkerhed.

KCS Kucoin

Ved udstedelse af KCS blev der udstedt 200 millioner. Der er et tilbagekøbs program fra Kucoin som reducere dette antal til 100 millioner. Hvert kvartal vil der blive fjernet Kucoin ved tilbagekøb.

KCS fordele

De brugere der har kryptovalutaen KCS tildeles løbende incitament bonus, som udgør halvdelen af alle handelsgebyrer.

Token leveres med en Kucoin bonus, som tildeles til brugere, der har dette token. Denne incitamentsbonus udgør halvdelen af ​​alle handelsgebyrer, som platformen opkræver, med procentdelen åben for tilpasning i fremtiden. For at opnå den daglige bonus skal brugerne have deres KCS deponeret inden for Kucoin Platform.

Konklusion

Selvom Kucoin er en forholdsvis nylig ankomst i krypto verden er det en Exchange som allerede har bevidst at der kan samles op med andre store spillere på markedet. Dette skyldes lave gebyrer, smarte bonus ordninger og ikke mindst det brede udvalg af kryptovaluta.

En rigtig god og brugervenlig Exchange, hvor også folk med mindre erfaring nemt kan navigere rundt og handle kryptovaluta. Kucoin har til mål at komme helt i toppen og de er godt på vej. Vi kan stærkt anbefale at bruge Kucoin som Exchange. Det er i hvert fald en af de Exchange du efter vores mening bør oprette dig hos.

Opret på Kucoin her

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *