Komplet guide til Yobit

Guide og anmeldelse af Yobit exchange

Her vil vi komme med en komplet guide til Yobit. Vi vil her kigge nærmere på Yobit, som er en exchange vi selv har benyttet og aldrig oplevet problemer med og som har stort udvalg af kryptovaluta.

Opret på Yobit her

Yobit er en exchange med flere år på bagen. Startede i 2015 og har udviklet sig siden. Der er en lang række kryptovaluta at handle med hos yobit og selve hjemmesiden er nem at navigere rundt på og ret brugervenlig.

Sådan kommer du igang hos Yobit.

Det tager ikke lang tid at oprette sig hos Yobit – Opret en bruger her.

Du vil blive guidet igennem processen step by step og til slut bliver der sendt en bekræftelses mail som du skal bekræfte via det link som er i den modtaget mail. Når du har bekræftet din mail kan du logge ind på din konto, Selve oprettelses processen tager under 5 min og er nem for de fleste.

Når du har gjordt ovenstående så skal du sende kryptovaluta til Yobit. Alle de kryptovaluta der er listet hos Yobit, kan du sende hertil. Dettes gøres ved at vælge wallets i toppen af skærmen. Så kommer en lang liste frem, hvor du her finder den kryptovaluta du ønsker at overføre til Yobit. udfor den valgte kryptovaluta trykker du på + ved deposit og der kommer en deposit adresse frem, som er den du skal kopiere. Den indsætter du så i din wallet eller anden exchange hvor du vil overføre midler fra. Når du har overført midler til Yobit kan du handle.

Hvordan handler man på Yobit 

Selve det at handle på yobit er faktisk rigtig nemt. Siden er brugervenlig og både nye og garvede vil kunne gøre brug af Yobit exchange. I venstre side af skærmen kan du vælge hvilken kryptovaluta du ønsker at handle og hvad du ønsker at købe for. Når du klikker på en kryptovaluta opdatere skærmen og den aktuelle kryptovaluta kan ses.

Midt på skærmen er en købs og en salgs boks. Yobit har dog kun limited ordrer, hvor der hos andre exchange også er markeds ordrer og andre muligheder. Du kan under hver boks sæ hendholdsvis hvad der sælges og købes til, samt hvilket antal der er tilgængelig til den aktuelle pris. Du kan klikke på disse og prisen overføres til boksen ovenover, hvor du kan lave din ordrer. Husk ved limited ordrer at sætter du prisen for lavt, så går ordren først helt igennem når der er sælgere til den pris du har angivet. Der er et fast gebyr på 0.2% hvilket også tydeligt er angivet i boksene for henholdsvis køb og salg.

Gebyrer hos Yobit

På handler er der et fast gebyr på 0.2%. dette oplyses også når du køber eller sælger en kryptovaluta. Gebyret står i både køb og salg boksen og dermed kan man nemt se hvor meget gebyr der er på den ordrer du er ved at lave. Når du skal overfører midler til Yobit er der ingen gebyrer, men når du skal flytte kryptovaluta væk fra Yobit er der et gebyr. Dette gebyr afhænger af hvilken kryptovaluta du ønsker at flytte. Du vil blive oplyst om dette gebyr og hvor meget det er inden du godkender at flytte dine midler.

Yobit´s hjemmeside

Hjemmesiden hos Yobit er lavet i et lyst og brugervenligt design. Det er nemt at navigere rundt og man finder hurtigt ud af hvordan siden fungere og hvor man skal trykke. Der er de nødvendige funktioner og handelssiden er også udstyret med de nødvendige funktioner og grafer.

Yobit kundeservice.

Yobit er ikke kendt for at have den hurtigste kundeservice og der kan være ventetid for at modtage svar på henvendelser. Der kommer dog svar men der kan godt gå op til et par dage. Der er kontaktformular på hjemmesiden, men når du udfylder den får du ikke noget reference nummer eller andet, der er blot at afvente svar. Der er en faq side hvor der er svar på det mest almindelige spørgsmål og den er god lige at skimte inden du kontakter kundeservice.

Sikkerheden hos Yobit.net

Sikkerheden hos Yobit er ganske fin og de tilbyder også brugerne mulighed for 2 faktor godkendelse. Udover dette gør Yobit også brug af SSL, filsystem kryptering og anti-DDOS, så der er helt klart fokus på sikkerheden, hvilket jo er en ret så væsentlig ting for brugerne.

Yobit Konklusion

Vi har selv haft gode erfaringer hos Yobit. Det er en ganske fin exchange med en brugervenlig platform, som både nye og garvede kan benytte uden de store problemer. Der er et bredt udvalg af kryptovaluta og mange handelspar. Vi har ikke selv oplevet problemer med yobit, men læser man rundt på nettet har andre oplevet forskellelige problemer. Dette er nok ikke noget der kan undgåes og det samme er gældene for andre exchange. Vi anbefaler trykt Yobit som en ganske ganske fin og sikker exchange at benytte.

Opret på Yobit her

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *