Kryptokriminelle kan overtage din computer

Kriminelle i kryptovalutaverdenen, kan overtage din computer og bruge den til at skaffe bitcoin!

Penge har altid været en drivkraft for kriminelle og eftersom der er rigtig mange penge i kryptovaluta og specielt bitcoin, ja så er det også en selvfølge at de kriminelle søger dette marked. Der har allerede været hacker angreb på store internationale børser og Youbit der var en stor syd koreansk børs fik stjålet bitcoin for om mod 70 mill usd og måtte derefter lukke. Der har også været andre historie om hacker angreb, hvor kæmpe summer af kryptovaluta er mistet. Men et nyt fænomen er på vej frem og vil opleve vækst i fremtiden. Det drejer sig om intelligente angreb på ganske almindelige computere, hvor hackere benytter computeren til såkaldt mining, uden brugeren er klar over det. Så bliver din computer pludselig mærkbart langsommere, så kan du være udsat for sådan et angreb. Mining er ressourcekrævende og bruges til at behandle transaktioner i blokkæden. Hackerne vil installere mining software på din computer uden du ved det og dermed bruge din og andres computer til at mine med.

Eftersom kryptovaluta kommer mere og mere frem, så er sådanne angreb også i fremgang og noget vi vil se meget mere til i fremtiden. Så hold øje med om din computer begynder at opføre sig anderledes end den plejer, hvilket kan være tegn på et af disse intelligente cyber angreb.

Vi vil i den kommende tid sætte mere fokus på sikkerheden omkring bitcoin og andre kryptovalutaer. Den mest sikre måde at opbevare sin kryptovaluta på er en såkaldt paper wallet. En paper wallet sikre dig mod hacker angreb, her kan du se hvordan man opretter sig en paperwallet

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

2 meninger om “Kryptokriminelle kan overtage din computer

 • Avatar
  december 27, 2017 kl. 7:43 pm
  Permalink

  Super fin artikel og rigtig god idé at sætte mere fokus på sikkerhed omkring bitcoin og kryptovaluta generelt.

  Der er en tendens til at mange danskere køber bitcoin og opbevare dem online eller på deres mobiltelefon uden at skænke sikkerhed en eneste tanke.

  Paper wallets er helt sikker en rigtig god idé – et andet alternativ til sikker opbevaring kan være hardware wallets som eksempelvis Trezor. Trezor har ikke forbindelse til internettet og kan derfor ikke blive hacket. Unikoda er en af de forhandlere der sælger dem her i Danmark: https://unikoda.dk

  Alternativt kan man købe Ledger der kan opbevare flere forskellige alt coins: https://www.ledgerwallet.com/

  Besvar
 • Avatar
  december 27, 2017 kl. 8:22 pm
  Permalink

  ja emil sikkerheden skal der mere fokus på og specielt hvordan folk opbevare deres bitcoin og altcoin. læste tidligere at lars seier i sin tid havde tabt en mobil i en pool i marbela og mistede mange bitcoin, da der ikke var taget backup af disse. Så sikkerhed og backup skal folk vist have lidt mere fokus på i fremtiden, da det jo er store summer som er på spil.

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *