Kryptovaluta stadig kun i sin begyndelse

Året 2017 bød på en mindre kryptovaluta revolution! 2018 bliver rigtig spændene.

Bitcoin startede året ud med at koste ca. 1000 usd og i løbet af december 2017 ramte den 20.000 usd. En ganske imponerende stigning og dette har der selvfølgelig været en masse skriverier om i diverse medier. Mange har stiftet bekendskab og hørt om bitcoin i 2017, men også andre kryptovalutaer har oplevet massiv vækst. Interessen og medie omtalen der har været omkring bitcoin, har også betydet at der er kommet langt store interesse for andre kryptovaluta, såkaldte altcoin. Ripple blev årets helt store vinder med en stigning på mange tusinde procent, men også andre altcoin oplevede rigtig stor fremgang. Kryptovaluta markedet er stadig i sin start og det er et marked der vil komme mange mange flere penge i efterhånden, som flere får øjnenene op for markedet.

2018 vil formentlig blive året, hvor kryptovaluta bliver langt mere main stream. Det er et marked som stadig kun er i sin begyndelse. Mange sidder garanteret på samme måde nu, som da internettet var i sin spæde start. Ingen vidste rigtig hvad fremtiden var for internettet, men idag kan vi ikke leve uden nærmest. Sådan vil det også blive med kryptovaluta og med den fart der er på markedet og den enorme interesse, så kan 2018 blive året med det helt helt store gennembrud. en ting er sikker og det er at markedet vil stige rigtig meget, da der dagligt kommer nye folk og investere penge i markedet. Dette kan også tydeligt mærkes på de exchange hvor man kan handle kryptovaluta. Der opleves stor traffik og flere exchange har også haft overbelastnings problemer i perioder.

Kryptovaluta vil blive implementeret i hverdagen på mange måder og selve blockchain teknologien kan revolutionere på mange områder blandt andet overførsler af penge, internet sikkerhed, bankvæsenet, finansielle institutioner, afstemninger, data deling i blandt andet sundhedsvæsenet, transport området og mange flere. Om nogle år vil det være ligesom med internettet, noget alle dagligt gør brug af og som er implementeret i dagligdagen.

 

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *