Kurs på Bitcoin og andre kryptovaluta

Kurserne på bitcoin og andre kryptovalutaer svinger meget!

Kryptovaluta er her i 2017 virkelig på fremmarch og over hele linjen er der oplevet stigninger på flere hundrede procent og nogen over 1000%. Stigninger der skyldes at flere og flere får øjnene op for hvad kryptovaluta er og hvilken muligheder der er i fremtiden for denne valuta. Man kan sammenligne kryptovaluta med internettets begyndelse. Da internetet rigtig kom frem gik der også mange år før folk rigtig fik øjnene op for det og sikken en udvikling der har været siden. Kryptovaluta er stadig på dette begynder stadie og derfor er der heller ikke rigtig nogen der ved hvad fremtiden bringer for kryptovaluta, men en ting er sikkert og der er at kryptovaluta er fremtiden, hvordan kryptovaluta så i praksis bliver anvendt kan vi kun gisne om.

Større opsving og dyk indenfor kort tid

kurserne svinger meget op og ned og op igen. De store udsving kan ske på meget kort tid, så når du skal handle med eller købe kryptovaluta, så brug lige lidt tid på at se kursens historie. Du kan fx være uheldig at købe en kryptovaluta, hvor kursen er steget eksplosivt. Køber du så på toppen og kursen så derefter falder, ja så kan dine kryptovaluta’er miste en del af sin værdi. Nogen vil mene at den langsigtede investor er bedre rustet, da hele markedet over tid vil opleve fremgang, mens andre mener at det er en boble der kan crasche lige pludselig.

Så lad være med at købe kryptovaluta med hovedet under armen, fordi du tror det er en hurtig måde at tjene penge på. For det er det ikke og du kan ligeså godt tabe penge ved at investere i bitcoin eller anden kryptovaluta.

se kurserne på kryptovaluta her.

 

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *