Kurs på kryptovaluta kan have store udsving!

Kursen kan gå hurtigt op og hurtigt ned. Så vær opmærksom!

Når du køber eller investere i kryptovaluta, så kig lige på markedet inden. Kurserne kan opleve store udsving og det er ikke heldigt at købe på toppen, for derefter at se kursen falde 20-30 % på kort tid. Det er en af de ting man skal være klar over når man køber kryptovaluta og det kan jo både være godt og skidt for ens investering. Der er ikke nogen der siger det er sådan hver eneste dag, men man skal bare være klar over at der kan komme nogle ordentlige dyk og at 20-30 % både op og ned i kurs ikke er umuligt, langt fra.

Et eksempel fra idag, som også sagtens kunne være alle mulige andre dage. Iota starter formiddagen med at kunne købes for lige omkring 3.8 usd. Så kommer der et par nyheder og boom kursen er på 5.6 usd, men falder så tilbage til ca. 5 usd. se grafen ovenfor.

Så havde man købt denne på toppen idag, ja så havde det ikke været så rart, hvorimod havde man købt til de 3.8 usd, så havde det været en god dag. Alle kryptovalutaer har disse udsving. Bitcoin har også været oppe på næsten 20.000 usd for at falde til 17.000 usd osv.

Derfor når du har besluttet dig for at købe/investere kryptovaluta, så hold lige øje med markedet inden du bare køber løs. Eksemplet her med med Iota, men det kunne ligeså godt være alle de andre kryptovalutaer.

 

 

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *