Niklas Nikolajsen har tjent styrtende på bitcoin

Danske Niklas Nikolajsen rig på bitcoin og sponsor for Rungsted ishockey klub.

Udviklingen på bitcoin de seneste år har haft stor betydning for danske Niklas Nikolajsen. i 2011 rejste Niklas Nikolajsen til Schweiz og bossatte sig. Niklas havde investeret i bitcoin på et tidligt tidspunkt og den første bitcoin blev købt for ca. 0.5 usd.  Kæresten skældte Niklas ud over købet, men Niklas troede på bitcoin´s fremtid og dette har han med garanti ikke fortrudt. Investeringen i bitcoin har siden gjordt Niklas til milliarder og selvom han ikke selv havde forestillet sig så store stigninger i kursen så hurtigt, så mener han ikke at toppen er nået endnu. Stadig flere og flere investere i bitcoin og derfor tror Niklas også på en lys fremtid for bitcoin, da flere og flere hopper med på vognen og investere i det begrænsede antal bitcoin. Netop det begrænsede antal og det at det stadig er relativt få, som har investeret i bitcoin er også en af årsagerne til at niklas ikke tror kursen har toppet endnu.

Niklas Nikolajsen første rigtige investering i bitcoin var i januar 2011, hvor 1000 bitcoin blev købt til en pris på 770 usd eller 0.77 usd pr stk. Disse vil med dagens kurs have en værdi på mere end 60 millioner kroner.!

Bitcoin suisse

Niklas Nokolajsen startede i 2013 firmaet bitcoin suisse, som er en af verdens største selskaber indenfor kryptovaluta verdenen og der er idag 38 ansatte og en omsætning på 2 milliarder om måneden. Niklas er samtidig blevet en af de mest indflydelses rige finansmænd i bankernes land Schweiz. Det er et ganske imponerende eventyr der har udfoldet sig siden Niklas lavede sin første investering og flyttede til Schweiz.

Niklas mener bitcoin eller blockchain teknologien er en gave til samfundet og ligger ikke meget i skeptikernes advarsler omkring at bitcoin og kryptovaluta er en boble. For som han siger så giver det ingen mening at forbyde bitcoin og det vil være som at forbyde matematik. Skeptikerne ser på bitcoin som en gave til kriminelle og dette giver Niklas ikke meget for og mener ikke man skal lave forbud mod moderne teknologi og at alt kan misbruges af kriminelle hvis det er det de ønsker. Den moderne teknologi kommer til at gøre livet lettere på mange måder og selve blockchain teknologien vil blive mere og mere udbredt fremover spår Niklas.

Se en video med interview af Niklas Nikolajsen

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *