Opdateringer på KryptovalutaCentralen.dk

KryptovalutaCentralen er blevet opdateret med nye funktioner.!

Målet er at blive hele Danmarks kryptovaluta side og derfor er vi igang med at implementere en community del. Der mangler stadig nogle rettelser og opdateringer, men der bliver knoklet på højtryk!

Community delen kan allerede nu benyttes. KryptovalutaCentralen´s community del giver brugere af denne side mulighed for at stille spørgsmål og hjælpe andre medlemmer. Ligesom hver bruger også har en profil, som med andre sociale medier. Her kan der laves status opdateringer osv. Så du kan hele tiden følge andre brugers krypto opdateringer. Det fungere som fx facebook, hvor man kan kommentere og like andre brugers opdateringer, der kan deltages i forskellige grupper og meget andet.

Udover community delen, så byder vi også på en lang række guide til de forskellige elemnter i kryptovaluta verdenen. Vi kommer også løbende med nyheder og vi har også en sektion, hvor vi har samlet nyheds feed fra en lang række online medier.

Kort fortalt er målet for denne side at samle alt vedrørende kryptovaluta et sted. Forhåbentlig får vi en masse gode brugere, som vil være med til at støtte op om siden.

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *