Hvad er Qtum (QTUM)

Info om Qtum (QTUM)

Info

Hvad er QTUM?

Qtum udtales Quantum og er en blockchain teknologi som bygger en bro mellem ethereums smart kontrakter og bitcoin stabile blockchain, mens proof of stake verificere. En unik samling af en blanding fra flere teknologier, som især fokusere på erhvervmæssige og institutionelle formål. Ideen med Qtum er at gøre det nemmere for virksomheder at benytte smart kontrakter i forskellige sammenhængen. Qtum er en blanding af ethereum og bitcoin teknologien og nyder godt af fordelle ved begge dele. Alle kan benyttytte Qtum, men fokuset er på erhvervsdrivende som kan overføre systemer til blockchain teknologien og automatisere og reducere omkostninger.  Så Qtum kombinere det bedste fra ethereum´s nemme smart kontrakt programmering med stabilitetet hos bitcoin blockchain. Derudover vil QTUM-udviklerne levere værktøjer, tegninger og præbyggede smarte kontrakter, der muliggør hurtig konstruktion af nye decentrale apps (dApps) og andre blockchain-baserede brugssager til virksomheder.

QTUM bliver kaldt  “The Chinese Ethereum.” dette skyldes at der især er fokuseret på det asiatiske og specielt det kinesiske marked. Holdet bag Qtum er også en samling af stærke asiatiske personer med mange års erfaring indenfor blockchain teknologien. Patrick Dai har omfattende blockchain erfaring og arbejdet med Alibaba. Neil Mahi har 20 års erfaring med softwareudvikling plus fire år med blockchain. Jordan Earls er en del af cryptocurrency samfund og har gjort software udvikling i årevis. Yunqi “Caspal” Ouyang er en webudvikler, Baiqiang Dong studerede teoretisk mekanik, og Xiaolong “Stephen” Xu har softwareudvikling erfaring. Listen fortsætter med at inkludere et andet dusin holdmedlemmer med lignende erfaring.

Sådan køber du Qtum

Qtum er ikke muligt at købe direkte for fiat valuta. Du skal handle Qtum på en exchange som fx Binance. På Coinbase eller Bitpanda, kan du købe med betalingskort. Køb fx ethereum og send det derefter til din Exchange for at handle til QTUM

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk