Ripple er steget eksplosivt i 2017!

Ripple steget eksplosivt og er helt oppe på 2. pladsen i markeds cap.

2017 har budt på en stigning fra 0.006 usd til nu ca. 2 usd

Idag d. 29 december ramte Ripple en kurs på 1.8 usd, hvilket er ATH (højeste kurs). Ripple kunne for et par uger siden handles for under 0.2 usd, så på bare et par uger er den steget flere hundrede procent. Ripple er i skrivende stund helt oppe på en 2. plads i markeds cap og slår dermed ethereum og på vej til at slå bitcoin. Ripple er en forholdsvis sikker kryptovaluta, som allerede har flere gode samarbejder igang med banker og andre store institutioner.

Ripple har netop indgået et samarbejde med SBI Holding, som er en større japansk kreditkortudgiver og også andre kreditkort giganter, som JBS visser interesse i ripple. Ripple har en stor skalerbarhed og sikkerhed, hvilket gør den til en mulig kryptovaluta der kan være med til at revolutionere den finansielle industri. Ripple kan spare bankerne og finansiele institutioner for mange mange penge i gebyrer for overførsler. Finansielle institutioner bruger enorme summer på overførsel gebyrer og samtidig tager disse også lang tid. Disse ting kan ripple ændre på og derfor er der også mange der visser interesse for netop ripple.

Det bliver spændene at følge ripple i 2018, hvor året formentlig starter med at ripple bliver listet på coinbase. Coinbase har rigtig mange kunder og at komme med her vil med garanti øje værdien, da mange nye købere kommer til og dermed flere penge i markedet. Ripple er i 2017 steget mange tusine procent og startede året med en pris på 0.006 usd, hvor den nu koster omkring 2 usd, hvilket må siges at være ganske imponerene. Ripple er steget mere end bitcoin i 2017 og det alene er en klar indikation om at Ripple har en lysende fremtid forand sig.

 

 

 

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *