Snart kan du betale med kryptovaluta i tusindvis af webshops

Betalingsplatformen Coinify tilbyder nu i samarbejde med 4 danske betalingsvirksomheder, at netbutikker kan modtage betaling med kryptovaluta.

Så bliver der åbnet op for betaling med kryptovaluta i en lang række netbutikker. Coinify der er en betalingsplatform, tilbyder nu i samarbejde med Yourpay, Quickpay, Gate2payments og Pensopay at kunder i netbutikker kan betale med 15 forskellige kryptovaluta. De 15 kryptovalutaer, som parterne vil udrulle i nordiske netbutikker  er Bitcoin, Litecoin, Ether, Bitcoin Cash, Startcoin, TetherUSD, Dogecoin, Reddcoin, Peercoin, StorjX, Nubits, Novacoin, Digibyte, Mastercoin samt Counterparty.

Det er stadig helt nyt og derfor vides det heller ikke hvad transaktions omkostninger er for betaling med kryptovaluta. Selvom betaling med kryptovaluta nu bliver rullet ud, så er der stadig et stykke vej, før det rigtig brænder igennem. Det er stadig så nyt med kryptovaluta at viden om området og udbredelsen stadig har lang vej, men er i eksplosiv vækst. Spændene er det og det er endnu et skridt imod at kryptovaluta bliver allemands eje. 2018 bliver et spændene år på dette område og vi opdatere selvfølgelig med nyt omkring dette løbende.

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *