Hvad er Stellar (XLM)

Info om Stellar (XLM)

Info

Hvad er Stellar Lummen XML​

Stellar er en platform der gør transaktioner hurtige og pålidelige. Et decentraliseret open source projekt, hvilket gør det muligt for alle at benytte. Med stellar er det muligt at overføre aktiver mellem bruger uanset land nemt og enkelt. Brugere behøver blot at integrere med netværket for at bruge systemet, hvilket er enkelt da det er et open source projekt. Forskellen på dette og traditionelle overførselsystemer er at banker, betalings netværk og mennesker har samme økonomiske deltagelse og adgang.

Hvilken typer transaktioner kan Stellar?

Stellar systemet kan levere stort set alle tjenester, som banker og andre pengeinstitutter tilbyder, men på et decentraliseret netværk, hvor ingen grådige banker eller andre 3. part finansielle institutioner tager af brugernes penge. Overførsler med Stellar er enkle og gebyrer er en brøkdel af hvad traditionelle banker vil opkræve. Så med Stellar er det muligt at reducere omkostninger og øge effektiviteten. Med Stellar er transaktionstiden kun 2-5 sekunder og samtidig er transaktioner krypteret og sikre. Stellar netværket gør det også muligt at lave en overførsel fra et land i en valuta og modtager i et andet land, så modtager i en anden valuta.

Målet for Stellar er at udvide adgangen til billige finansielle tjenester over hele verden, dette gælder både i forhold til at spare, overføre, låne osv.

Stellar er en fint projekt med store muligheder for en god udvikling. Markedet der arbejdes på er et stort område og det er et projekt, som alle vil kunne drage fordelle af.

Sådan køber du Stellar Lumens XLM

Du kan ikke købe Stellar XLM med “Fiat” valuta, så du bliver nødt til først at købe en anden kryptovaluta og derefter via en exchange handle til Stellar XLM.

Du kan benytte fx Coinbase eller Bitpanda til at købe fx ethereum eller Litecoin, for fiat valuta med betalingskort eller bankoverførsel. Derefter kan du sende disse til en exchange som fx. Binance, hvor du kan handle dig til Stellar lumen XML.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk