Hvad er TRON (TRX)

Info om Tron TRX

Info

Hvad er Tron TRX?

CEO hos Tron er Justin Sun, en ung herre på bare 27 år men som allerede har haft enorm succes og også er grundlæggeren af Peiwo og som også har været involveret i Ripple Kina. Sammen med Justin Sun er et team af yderst kvalificerede folk med mange år i branchen og med stor viden. Se mere til teamet på hjemmesiden her .

TRON er en decentraliseret blockchain protokol, som har til formål at skabe et underholdningssystem med gratis indhold. Ved at benytte Tron skal brugerne kunne offentliggøre, gemme og eje data. Det første samarbejde er lavet med Peiwo, som er det kinesiske svar på snapchat. Peiwo har mere end 10 millioner brugere og er kompitabel med Tron. Flere spænende ting er i støbeskeen bland andet Pets planet, som er et spil der minder om crypto kitties der blev enormt populært i asien.

TRON Roadmap er opdelt i seks faser, hver med sit eget navn.

“Exodus” Begyndte i august 2017 og slutter i december 2018. Det første skridt, ser på frigørende data.I denne fase giver TRON brugere en pålidelig og helt fri platform, som de kan bruge til at offentliggøre, lagre eller sprede data. Det er designet til at hjælpe brugere med at distribuere og gemme data for distribueret og peer-to-peer-indhold.

Fase to, Odyssey  januar 2019 til juni 2020. Handler om indholdsbeføjelse. I løbet af denne fase vil den økonomiske mekanisme blive konkurrencedygtig. Brugere får et retfærdigt afkast på det indhold, de opretter og distribuerer, og opfordrer dem til at hjælpe med at sprede systemet.

Fase tre, Great Voyage  juli 2020 til juli 2021. Den personlige ICO, ser på, hvordan TRON løser store problemer, som at udbetale udbytte, styre tilhængere og måle indkomst.

Fase fire, Apollo august 2021 og slutter i marts 2023, fokuserer på den frie bevægelighed for værdi, så alle producenter af indhold inden for TRON opretter deres egne tokens.
For at gøre dette muligt skal TRON skabe en decentraliseret handelsplatform, som også øger systemets økonomiske vitalitet.

Dernæst er fase fem, Star Trek april 2023 til september 2025. Monetiseret trafik. Med det globale spilmarked på over 450 milliarder dollar, håber TRON at udnytte disse ved at skabe en decentraliseret online gaming platform.

Endelig konverterer fase seks evighed september 2025 og varer indtil september 2027. Trafik ved at tilbyde en online spilplatform. Udviklere vil kunne oprette deres spilplatforme via TRON frit.

Tron er altså et projekt, som stadig er i en meget tidlig fase. Køreplanen er lang, men online underholdnings industrien er et kæmpe market. Et solidt team bag, som arbejder knald hårdt og seriøst omkring denne decentraliseret underholdningsplatfom. Det bliver spænende at følge dette projekt fremover.

Hvordan køber man Tron TRX?

Tron TRX kan ikke købes direkte for fiat valuta. Der skal handles på en Exchange . Du kan sende kryptovaluta til en exchange fx ved at købe ethereum gennem Coinbase eller Bitpanda. Her kan du købe med betalingskort eller bankoverførsel. Derefter sende midler til en Exchange som fx Binance eller Kucoin, hvor Tron TRX kan handlet.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk