Trx tron – Pet Planet

Tron og game.com arbejder sammen om Pet Planet, et nyt og spændene Blockchain spil.

Gå til spillet her 

Gå til vores dog shop her

Både tron og game.com er 2 forholdsvis nye i Blockchain industrien, men de har et spændene projekt i støbeskeen. Tron arbejder med et decentraliceret underholdnings Blockchain system og game.com arbejder med en global Blockchain spille platform. Sammen arbejder de på projektet Pet Planet, som kan blive rigtigt stort. Spillet er i fuld gang med at blive udviklet og der bliver løbende tilføjet funktioner til spillet. Pet Planet har først officiel international release d 8/8-2018, så spillet er stadig i en meget tidlig fase og derfor er det også begrænset hvad der pt er af muligheder i spillet.

Spillet Pet Planet

Pet Planet er en virtuel verden som er baseret på Blockchain teknologien.

Et spil som vel kan sammenlignes med en af 90’ernes helt store diller Tamagotchien i en meget udvidet udgave. Tamagotchien var det lille ting med et kæledyr der bare ikke måtte dø og som skulle fodres og passes. Var en kæmpe succes i hele verden. Med Pet planet er vi 20 år længere fremme i udviklingen og der er god bund for at dette kan blive en succes.

Pt er spillet stadig helt nyt og derfor også meget begrænset. De funktioner som pt er tilgængelige er at almindelige brugere kan købe hunde eller man kan købe sig en hunde shop og sælge hunde. Der er et begrænset antal hunde shop tilgængelig, så man skal nok ikke vente til d 8/8-2018 hvis man vil have sig en hunde shop.

En dog shop koster 20.000 Trx og med den får man 130 hunde at sælge og mulighed for at fylde nye hunde i shoppen når alle er solgt. Som shop ejer tjener du Trx på de hunde der sælges og det er meningen at butiksejerne skal kunne tjene sin investering hjem ved at sælge hunde. Systemet er bygget op så der automatisk kommer folk forbi din shop og køber hunde. Alle shop har dog også deres egen shop URL som går direkte til ens shop og som kan bruges til selv at promovere sin shop og sælge flere hunde. Der kommer også muligheder for at sælge sin shop. Der er et begrænset antal shop tilgængelig, så når disse er solgt vil en shop kunne sælges ligesom hundene.

Det er stadig meget tidligt at sige for meget om spillet, men som almindelig ejer af en af de virtuelle hunde, så kommer der mulighed for at fodre og passe sine hunde, opgradere sin hund og meget andet. Derefter kan de sælges til andre spillere osv. Der er forskellige hunde man kan købe og nogle er mere sjældne end andre. Så skynd dig ind at oprette en bruger og få fat i en legendarisk hund. Der er allerede nu rift om hundene i kategorierne legendary, Rare og Epic. Disse hunde er dem som er sjældne og der er også færre af disse end i kategorien Common. Common er de almindelige. Når spillet er rullet fuldt ud og hunde skal sælges, så vil Legendary, Rare og Epic hunde, med garanti sælges noget dyre. Pt sælges alle hundene for 200 trx pr stk. Du kan nu kun købe fra tilfældige shop eller hvis du kender en bestemt shop så finde den og købe dine hunde der og alle hunde koster 200 trx pt. Når man køber en hund i spillet så får man en pakke som indeholder Gtc. Hvor mange ved du først efter køb, men gtc kan veksles til Trx eller opbevares som anden kryptovaluta. Både Trx og Gtc er kryptovaluta som kan handles ligesom bitcoin, ethereum, litecoin osv. Både Trx og Gtc har en værdi og bliver spillet en succes så vil værdien formentlig være meget større end den er idag. Så Pet planet er altså også et spil hvor der er mulighed for at genere en indtjening.

Mobil/web version

Det er meningen at spillet kommer til at køre på flere platforme herunder mobil og computer. Der er lige kommet en engelsk version og der er også kinesisk og japansk version. Man kan løbende følge med både på web versionen og mobil versionen og følge udviklingen og løbende nye funktioner.

Der kommer også forskellige event hvor man kan deltage og modtage Trx og Gtc som beløning. Gtc er game.com’s token, som kan handles på samme måde som andre kryptovaluta. Game.com platformen kommer til at benytte Gtc på tværs af hele deres gaming platform.

 

Sådan køber du en Trx tron hund i Pet planet

For at købe en hund, så skal du oprette en konto på tron.game.com. Når du har oprettet en konto, så har du også en Wallet adresse. Denne Wallet adresse kan du sende Trx til og så købe en hund eller en hunde shop.

Er du ny i kryptoverdene så skal du først have købt kryptovaluta med betalingskort eller kredit kort. Dette kan gøres hos Coinbase. Derefter sender du dine midler til en Exchange som har Trx som fx Binance. Når du har vekslet om til Trx kan du sende dem fra binance til din Wallet hos Pet planet. Når du har gjordt dette så er du klar til at købe en hund.

Game.com platformen.

Game.com er et blockchain projekt der fokusere på en global online gaming platform. Et forholdvis nyt projekt med et stærkt team bag og som går en lovende tid i møde. Game.com planlægger flere spændene funktioner:

Play.game.com – Blockchain Gaming Platform
Wallet.game.com – G Wallet for Digital Assets
Trading.game.com – A Virtual Currency Trading Platform for Games
Crowdfunding.game.com – Game Crowdfunding
VC.game.com – GToken Fund
im.game.com – Game Instant Messenger

Man må sige at det lyder rigtig spændene og selvom både Game.com og Tron er forholdvis nye, så er der gode muligheder for vækst fremover både for Game.com og Tron med Pet Planet. Det er planen at ovenstående funktioner kan benyttes på tværs af hele gaming platformen, som Game.com arbejder på. Så det er altså et kæmpe stort marked.

KryptovalutaCentralen’s hunde shop

Vi har selv investeret i en hunde shop. Den finder du her: Trondogshop

Vi har allerede fået solgt mange hunde og håber at sælge mange flere i fremtiden.

Opsumering

Spillet er stadig i sin spæde opstart, men vil man have succes gælder det om at være med fra start. Vi spår Pet planet til at få stor succes og vi tror endda på at det kan blive større end andre projekter som Pokemon go eller den i 90’erne så populære Tamagotchi.

Man kan allerede nu købe sig en hund eller en hunde shop. Derudover er det dog stadig begrænset med muligheder. Den officielle release er dog også først 8/8-2018 så stadig noget tid til. Men det bliver spændene at følge. Vi følger selvfølgelig op med nyt om Pet planet løbende.

Avatar

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *