Hvad er Vechain (VET)

Info om Vechain (VEN)

Info

Hvad er Vechain VEN

Vechain er en førende Blockchain platform for produkter og information. Vechain arbejder mod at skabe et erhvervs økosystem baseret på Blockchain teknologien, som kan benyttes i mange industrielle brancher. Vechain udnytter Blockchain teknologien til at finde løsninger på en række problemer i forskellige brancher fx importerede fødevare og sporing af disse eller vin branchen hvor hver flaske vin altid vil kunne spores gennem hele processen fra leverandør til kunde og dermed undgå forfalskninger, men også bilbranchen er en mulighed, hvor biler vil kunne få oprettet en digital profil. I denne profil vil der stå alle service, værksted besøg, syn osv. Der er altså rigtig mange brancher, hvor Vechain vil kunne bidrage både i forhold til firmaer kan spare en masse penge, men også så forbrugere er bedre sikret mod forskellige scenarier. Vechain udnytter blockchain teknologien til at gemme disse data og dermed er det ikke muligt at ændre disse data, hvilket også mindsker risikoen for snyd og svindel.

Vechain har flere år på bagen og er ikke nye på markedet. Der er en god udvikling og der arbejdes på at løse reelle problemstillinger. Så der tegner sig også en lys fremtid for Vechain.

Sådan køber du Vechain VEN

Vechain er ikke muligt at købe direkte for fiat valuta. Du skal handle vechain på en exchange som fx Binance eller Kucoin.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *