Hvad er Verge (XVG)

Info om Verge VXG

Info

Hvad er Verge XVG?

Verge er en kryptovaluta, som startede under navnet DogeCoinDark tilbage i 2014. Som start blev DogeCoinDark lanceret som en sjov kryptovaluta der fokuserede på privatlivet fred. I februar 2016 blev projektet rebrandet og ændret til at blive Verge XVG. Privatlivets fred og anonymitet vægtes højt og der anvendes anonymitetscentriske netværk som TOR og i2P for at sikre brugernes ip adresse ikke kan spores og dermed er transaktioner ikke mulige at spore tilbage til en ejer, hvilket gør Verge XVG anonymt. 

Verge bruger Proof of Work-konsensus for at sikre netværket, og der kan mines med 5 forskellige algoritmer: Scrypt, X17, Lyra2rev2, myr-groestl og blake2s, som var designet til at gøre det muligt for så mange mennesker som muligt med forskellige minedriftsopsætninger at have lige adgang.

Bag Verge har en hovedudvikler, Sunerok, derudover er der et helt team af bidragsydere, som knokler for at udvikler verge. 

Verge XVG kører på den originale bitcoin blockchain, men forskellen er at der er tilføjet et lag af anonymitet og sikkerhed. Verge mål og Verge er designet til at bringe blockchain teknologien ind i folks liv og bruge den til hurtige, sikre og effektive overførsler og betalinger både hos private og firmaer.

Sådan køber du Verge XVG

Verge kan ikke købes direkte for fiat valuta, men skal handles hos en exchange. Så du skal fra en wallet eller fra coinbase eller bitpanda, hvor du kan købe ethereum med betalingskort, sende fx ethereum til en exchange og derfra handle Verge XVG. Verge XVG kan handles hos Binance Exchange.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk