Hvad er Zcash (ZEC)

Info om Zcash (ZEC)

Info

Hvad er Zcash?

Zcash er et biprodukt af Zerocoin-projektet, der blev oprettet for at forbedre anonymitet i forhold til bitcoin. Et team af ingeniører, rådgivere og videnskabsfolk i Zerocoin Electric Coin Company (ZECC) lancerede Zcash-valutaen i 2016. Projektets grundlægger og firmachef er Zooko Wilcox-O’Hearn.

Selvom alle Zcash betalinger offentliggøres, kan brugerne udnytte en valgfri privatlivsfunktion. Dette tager sigte på at beskytte afsenderens og modtagerens identitet. Transaktionsbeløbet er også skjult på den offentlige blokke. Brugere kan udnytte selektiv offentliggørelse for at fremlægge bevis for betaling til revision. Brug af blockchain-teknologi styrker sikkerheden for alle Zcash-betalinger. Zcash hjælper brugere med at nyde et højere niveau af anonymitet end andre digitale valutaer, herunder Monero, Bitcoin og Dash. 

Zcashs avancerede teknologi løser disse problemer ved at kryptere detaljer om en transaktion. Den digitale valuta verificerer gyldigheden af ​​krypterede betalingsoplysninger ved hjælp af en innovativ kryptografisk teknik. Metoden er baseret på en kryptering med nulkundesikkerhed kendt som zk-SNARKs, som verificerer gyldigheden af ​​oplysninger uden at afsløre nogen fortrolige detaljer.

Exchange

Info om andre kryptovaluta

Bitcoin
Ethereum
Ripple
Litecoin
Iota
Zcash
Bitcoin Cash
Cardano
Dash
EOS
Ethereum Classic
Vechain
Monero
NEM
Neo
OmiseGo
Qtum
Stellar
Tron
Verge
DogeCoin
Bread
RedCoin
District0x
FunFair
Po.et
Icon

Admin

Ejer og stifter af denne side kryptovalutacentralen.dk