5 gode kryptovaluta wallet

5 gode kryptovaluta wallet

Når du investere i kryptovaluta, så skal du også bruge en wallet, hvor du kan opbevare disse. Nogle vælger at have alt opbevaret i en wallet, mens andre bruger en kombination, hvor noget står på en exchange og resten på en wallet. Her giver vi et overblik over 5 gode muligheder for en online, mobil eller deskob wallet. Vi vil i et andet indlæg skrive om hardware wallet. Her nedenfor kan du se wallet som kan opbevare flere forskellige kryptovaluta, altså multi wallet. Der er også mange andre wallet, ligesom de fleste kryptovaluta også har deres egen wallet, men da flere har investeret i forskellig kryptovaluta, så er det også multi wallet der er mest interessante.

1 – Coinomi

Coinomi er efter vores mening en sikker vinder og den klart bedste wallet. Coinomi er en rigtig god multi kryptovaluta wallet der understøtter mere end 60 forskellige kryptovaluta og det er der ikke mange andre wallet der kan hamle op med. Coinomi giver et nemt overblik over din saldo for de forskellige kryptovaluta, du har opbevaret i denne wallet. Coinomi er en open source wallet, der gemmer dine private nøgler lokalt og krypteret. Dermed er det også en wallet med stor sikkerhed. Coinomi værner om dit privatliv og deres software sørger for at transaktioner ikke kan spores tilbage til dig. Så er coinomi også understøttet af shapeshift, som gør at du kan handle og veksle mellem forskellige kryptovaluta, nemt og enkelt.

Understøtter følgende kryptovaluta: BTC, ABN, AC, AUR, BTA, BELA, XBC, BLK, BRIT, CDN, CCN, CLAM, CLUB, COMP, DASH, DGB, DOGE, DGC, EDR, EFL, EMC2, ETH, ETC, EXP, FTC, GAME, GCR, GRC, NLG, INSN, IOP, JUM, LDCN, LBRY, LTC, MONA, XMY, NMC, NAV, NEOS, NVC, USNBT, NSR, OK, PKB, PPC, PSB, PIVX, POSW, POT, RDD, RICHX, RBY, SDC, SMLY, SLR, STRAT, SYS, UNO, XVG, VRT, VASH, ZEC, XZC

Tegnebogstype: Kold opbevaring, krypteret
Computer: Nej – kommer snart
Mobil: Ja – Android kun, iOS snart
Indbygget exchange: Ja
Sikkerhed: Meget god
Brugervenlighed: Meget brugervenlig
Open source: Ja
Hjemmeside: https://coinomi.com

2 – Jaxx

Jaxx er også en multi kryptovaluta wallet, som dog ikke understøtter ligeså mange kryptovalutaér som coinomi. Dog er Jaxx nem og brugervenlig og flot bygget op. En god ting ved Jaxx er at den understøtter Mac, Windows og Linux og så er der også Mobil klienter til rådighed for iOS og android. Jaxx er også et open source projekt, hvilket betyder at koden er tilgængelig for alle og dermed kan folk med teknisk snilde selv se koden igennem. Jaxx tilføjer løbende nye kryptovaluta og teamet bag ønsker at gøre jaxx til den førende wallet på markedet. Jaxx er nem og sikker at bruge og er et godt valg til en wallet.

Understøtter kryptovaluta: BTC, LTC, ETH, DASH (ikke på iOS), ETC, REP, ZEC (ikke på iOS), DOGE, ICN, GNT, GNO, DGD
Tegnebogstype: Kold opbevaring, ikke krypteret
Computer: Ja
Mobil: Ja
Indbygget exchange: Ja
Sikkerhed: God
Brugervenlighed: Meget brugervenlig
Åben kilde: Ja
Hjemmeside: https://www.jaxx.io

3 – Exodus

Exodus er en stationær multi-kryptovaluta wallet. Den understøtter Mac, Windows og Linux. Tegnebogen er nem at bruge, du har kontrol over de private nøgler, og exodus krypterer dem endda for dig. Exodus har shapeshift.io indbygget, som gør at du kan veksle mellem forskellige kryptovaluta direkte. Designet er enkelt og fint, nemt og brugervenligt og du kan hele tiden følge din portofølge. Exodus er dog mest interesseret i at understøtte top 20 kryptovaluta og dermed er der mange som denne wallet ikke understøtter.

Understøtter følgende: BTC, LTC, DOGE, ETH, DASH, GNT, REP, DCR og et par stykker mere
Tegnebogstype: Kold opbevaring, krypteret
Computer: Ja
Mobil app: nej
Sikkerhed: God
Brugervenlighed: Meget brugervenlig
Åben kilde: nej
Hjemmeside: https://www.exodus.io

 

4 – Cryptonator

Cryptonator er en web-baseret multi wallet. Cryptonator understøtter BTC, LTC, DOGE, PPC, DASH, XMR, ZEC og BLK. Denne wallet er nem at bruge, men dine private nøgler er ikke dine. Virksomheden har dem til opbevaring, og har teknisk kontrol over dine midler. Cryptonator gemmer 90% af private nøgler i fjern server som ikke er koplet til internettet. Cryptonator bruger HTTPS og kryptere data med SHA-256 algortime. Så cryptonator er en wallet som er nem at bruge og som også er sikker at bruge. Dog er den på flere områder et stykke efter Coinomi og Jaxx

Understøtter følgende: BTC, BLK, DASH, DOGE, EM, LTC, PPC, XPM, XMR og ZEC
Tegnebogstype: Web-baseret
Computer: Ja
Mobil: Ja
Indbygget exchange: Ja
Sikkerhed: Moderat
Brugervenlighed: Meget let at bruge
Åben kilde: nej
Hjemmeside: https://www.cryptonator.com/

5 – Agama

Agama er en computer multi wallet, som er tilgængelig til Mac, Windows og Linux og er lavet af Supernet.org. Agama understøtter 12 forskellige kryptovaluta. Du ejer dine private nøgler med dette program, men de gemmes som en wallet.dat-fil på din computer og er ikke krypterede. Det betyder, at du skal være opmærksom, mens du bruger denne wallet, og det er nok grunden til, at de har denne ansvarsfraskrivelse på deres hjemmeside: “Agama Wallet er i tidlig udviklingsfase, men er allerede offentligt tilgængelig til test. Det er sikkert at bruge, men korrekt Backups bør tages. Vi anbefaler, at du ikke bruger det som en primær tegnebog til dine kryptokurver. ” Men den er med her fordi det er en wallet som understøtter flere kryptovaluta, Det er dog en wallet som er i en tidlig fase, men et lovende projekt og bestemt en wallet som med tiden formentlig vil blive rigtig god.

Understøtter følgende: BTC, BTCD, BTM, CARBON, DGB, DOGE, FRK, GAME, KMD, LTC, UNO, ZEC og ZET.
Tegnebogstype: Kold opbevaring, ingen kryptering
Computer: Ja
Indbygget exchange: Ja
Sikkerhed: Moderat
Brugervenlighed: Let at bruge og fint design
Åben kilde: nej
Hjemmeside: https://supernet.org/da/products/agama-wallet