Kryptovaluta exchange

Find bitcoin og kryptovaluta exchange /børs

Når du skal handle kryptovaluta kommer du ikke uden om også at oprette dig på en eller flere exchange. Her på siden giver vi et overblik over nogle gode solide exchange, som vi selv har erfaring med. Det er exchange vi selv benytter og derfor også kender. Der er rigtig mange exchance at vælge imellem og hvad skal man så vælge? Her er det mes almindelige exchange og opretter du dig på disse så kan du handle med langt de fleste kryptovalutaér.

Der er mange mange flere exchange end vi har listet her på siden. Her visser vi de exchange, som vi selv benytter og dermed også kan sige god for. Alle nedenstående har vi uden problemer overført midler til og fra og brugt gennem længere tid. Der vil løbende komme flere exchange til listen, men først når vi selv har afprøvet dem og dermed kan sige god for at det ikke er fup og fidus. SÅ nedenstående exchange kan du trygt benytte.

Du kan sagtens oprette dig på flere exchange, så har du et bredere udvalg at handle med, da udvalget ikke er det samme hos alle exchange. Du kan nemt sende kryptovaluta mellem de forskellige exchange og har du gjordt det rigtig, så tager det ikke lang tid at overføre midler frem og tilbage mellem exchange, hvis nu den ene har en kryptovaluta, som den anden exchange ikke har.


Coinbase
Bedømmelse:

 

Komplet guideOpret her


BitPanda
Bedømmelse:

 

Komplet guideOpret her


Binance
Bedømmelse:

 

Komplet guideOpret her


Gate.io
Bedømmelse:

 

Komplet guideOpret her