Guide til Binance

Guide til Binance

Binance er en af de bedste exchange, her finder du en komplet guide til oprettelse og til at handle på Binance.

Opret på Binance her

Der er en lang række kryptovaluta Exchange at vælge imellem på markedet. Derfor kan det være svært at vælge hvilken Exchange man skal benytte. Du kan sagtens have flere Exchange og da ikke alle har samme udbud af kryptovaluta så er det en god ide at have et par at vælge imellem.

Binance er efter vores mening en af de bedre Exchange. De har et langt udbud af forskellige kryptovaluta man kan handle med og så er der handelsgebyrer også lave. Netop de to ting er netop noget af det Binance er blevet populært på.

Her på siden kan du se en gennemgang af Binance. En grundig Binance guide, der forklare alt fra oprettelse til hvordan du handler.

Hvordan fungere Binance

Besøg Binance her.

Binance er en exchange for alle. Binance har en smart funktion hvor du kan vælge mellem Basis eller advanceret, som begge er brugervenlige og nemme at benytte. Så er du ny i kryptovaluta verdenen så vælger du Basis og så er det hele lige forenklet en smule. Vælger man advanceret, så får man lidt flere muligheder for at se mere teknisk. Altså forskellige grafer og diagrammer for de forskellige ting.

Sådan ser det grundlæggende ud:

Og sådan ser den avancerede visning ud:

Binance oprettelse

Gå til Binance her.

For at benytte Binance skal du oprette en konto. Det er en rimelig simpel proces og du bliver guidet gennem hele procesen. Hos Binance behøver du ikke verificere dig som lvl 1 bruger, som avl 1 bruger er der en grænse på hvad der svare til 2 bitcoin dagligt, hvilket de fleste nok ikke kommer i nærheden af. For lvl 2 brugere er grænsen på 100 bitcoin dagligt. For at blive lvl 2 verificeret skal du uploade et billet id og afvente at blive godkend.
Når du har oprettet dig er du lvl bruger og er klar til at benytte Binance Exchange. Du skal starte med at have midler at handle for. Derfor skal du overføre kryptovaluta hertil. Vi foreslår at overfører ethereum, som er billigere end bitcoin og så kan du også handle direkte med ethereum hos Binance.

Gør følgende for at overføre midler til Binance.

  • Gå til Fund -> vælg deposita & withdrawal
  • Så finder du den kryptovaluta du ønsker at sende til Binance. fx ethereum og så trykker du deposita ved den.
  • Så kommer en adresse og Qr kode op som du er den adresse du skal sende til.
  • Fra din wallet sender du så til den oplyste adresse fra Binance.
  • Så afventer du og når overførsel er gået igennem, så er du klar til at handle.

Se en step by step guide til oprettelse her

Sådan handler du hos Binance

Har du brugt andre Exchange, så vil du nemt kunne navigere rundt og finde ud af at handle på Binance. Deres Exchange er rimelig simpel og brugervenlig.

For at komme igang med at handle skal du sørge for at have deponeret nogle midler – der er muligheder for handelspar i BTC, ETH, BNB og USDT. Når du er klar til at handle skal du i øverste menu vælge “Exchange”> “Basic” eller “Advanced” for at indlæse handelsskærmen. Vi bruger basic versionen her.

I højre side af skærmen vælger du en fane enten BTC, ETH, BNB eller USDT. Dette er hvad du vil handle i. Vælg derefter den ønskede valuta fra listen. Du kan også søge efter en bestemt kryptovaluta, og du kan oprette en favoritliste ved at klikke på stjernen ved siden af ​​en hvilken som helst kryptovaluta.

Når du har valgt og trykket på en kryptovaluta, så kan du i venstre side se en kollone med røde (hvad folk ønsker at sælge til og grønne hvad ønsker at købe til. Tallet i midten visser den aktuelle kurs.

I boksene under grafen i midten er der en boks til køb og en boks til salg. Du kan vælge limit (som er en fast pris du vælger at ville købe til) når kursen er på denne pris, så går ordren igennem. Vælger du market, så går ordren igennem med det samme til den aktuelle kurs som både kan være højere eller lavere end det oplyste. Markedet kan bevæge sig på sekunder så vælger du market, så er får ordren igennem med det samme til den aktuelle kurs.

Under er der mulighed for at vælge hvor mange du ønsker at købe af den aktuelle kryptovaluta og du kan også vælge forskellige % af din saldo du ønsker at handle for.

Når du har lavet en købs ordre så vil den stå i open orders indtil den er endeligt gået igennem. Har du valgt limit order og kursen aktuelt er højere end dit limit, så vil ordren først gå endeligt igennem når kursen rammer det limit du har sat.

Understøttede Kryptovaluta

Binance har rigtig mange forskellige kryptovaluta. Bitcoin, Bitcoin Cash , Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, LiteCoin , NEO , GAS, Zcash, Dash, Ripple og meget mere. Ialt er der omkring 100 forskellige kryptovaluta hos Binance.

Binance gebyrer og grænser

Binance kræver et gennemsnit gebyr på 0.1% på hver handel, hvilket er i den lave ende i forhold til andre Exchange. Du kan enda få 50% rabat på handelsgebyr. Så skal du have noget valuta i deres mønt BNB og valgt i dine indstillinger at du ønsker at benytte BNB til at betale fees.

Der er ingen grænser på for at overføre midler til Binance. Det er kun når du skal flytte midler ud fra Binance at der er en daglig grænse. Som lvl 1 bruger er den grænse på 2 bitcoin. Du kan hæve denne grænse til lvl 2 bruger ved at indsende billet id. Lvl 2 brugere har en grænse på 100 bitcoin dagligt.

Binance Sikkerhed.

Hos Binance er sikkerheden i højsædet. Der benyttes 2 faktor godkendelse, hvis du vælger dette. Det kan altid anbefales at benytte 2 faktor godkendelse da det tilføjer et ekstra lag af sikkerhed på ens konto.

Binance kundesupport

En ting der altid er vigtig er en god kundeservice. Der er en formular på siden man kan skrive til og så får man forholdsvis hurtigt, som regel indenfor 24 timer et svar. Der er ingen livechat eller telefon nummer til supporten. Der er lavet en fag med de oftest stillede spørgsmål og udover dette så er der at udfylde kontakt formularen og så får du svar hurtigst muligt.

Konklusion

Binance er en af de absolut bedste Exchange at handle kryptovaluta. Der er mulighed for at handle gennem alle enheder og der er app til både android og iOS . De har en lang række kryptovaluta og en brugervenlig platform.