Køb kryptovaluta med kreditkort

Køb kryptovaluta med kreditkort

Se hvordan du køber kryptovaluta med kreditkort, hurtigt og enkelt.

Køb kryptovaluta med kredit kort hos Coinbase eller BitPanda

Komplet guide til at købe kryptovaluta

Når du skal købe bitcoin, ethereum, litecoin eller andre kryptovaluta, så er der mange ting at sætte sig ind i. Der er wallet, exchange og mange andre ting. De fleste nye i kryptovaluta verdenen ønsker dog blot at vide, hvordan man hurtigt kommer igang og køber kryptovaluta. Derfor er det nemmeste da også at købe kryptovaluta med kreditkort. Da de fleste har hørt om bitcoin og ethereum så er det hovedsageligt også disse folk køber til at starte med.

Hvis du ønsker at købe bitcoin eller ethereum med dit kredit kort, så skal du oprette dig på enten Coinbase eller Bitpanda. Det er to meget brugervenlige wallet, hvor du kan købe bitcoin, litecoin, bitcoin gold, ripple eller dash. Du finder altså de mest kendte kryptovaluta disse to steder. Bitpanda har lidt flere at vælge mellem i forhold til Coinbase. Ønsker du at handle med andre kryptovaluta, så kræver det at du har opretter dig på en exchange. Find exchange her

Se guide til oprettelse på Coinbase  –  Se guide til oprettelse på BitPanda

Dette er 2 meget brugervenlige steder, hvor du hurtigt og nemt kommer igang. Begge steder er der hurtig og nem verificering. Coinbase er den mest brugte, men Bitpanda har en bedre verificering process. Begge steder er verificering dog noget som nemt klares.

Du kan ikke købe kryptovaluta med kreditkort på en exchange. Der skal sendes midler til en exchange fra en wallet og her er Coinbase og Bitpanda de nemmeste at komme igang med. Du kan heler ikke umiddelbart udbetale til en bankkonto fra en exchange, men skal sende til en wallet for derfra at udbetale. Hos både Coinbase og BitPanda kan du nemt sende kryptovaluta til en exchange og du kan nemt sende fra en exchange til disse to steder. Du skal dog være opmærksom på at der er gebyrer på når du køber med kreditkort og ligeledes er der også gebyr når du skal sende penge til en exchange.