Komplet guide til Exodus Wallet

Komplet guide til Exodus Wallet

Guide og anmeldelse af Exodus Wallet

 

Gå til Exodus Wallet

Exodus blev officielt lanceret juli 2016 og er derfor også en af de nyere wallet. exodus er en software wallet der er forbundet til internettet. Det er en såkaldt multi kryptovaluta wallet der kan gemme en lang række kryptovaluta.

Exodus Brugergrænseflade

Enkelt og rent design sikrer en god brugervenlighed. Det er en wallet som selv nye i kryptovaluta verdenen kan finde ud af og så indeholder Exodus en række fede funktioner. Uanset om du skal sende eller modtage mkryptovaluta eller se din portofølge så er det utrolig nemt at navigere rundt i.

Exodus understøtter følgende kryptovaluta

Bitcoin (BTC) Litecoin (LTC) Ethereum (ETH) Dash (DASH) Golem (GNT) Augur (REP) Decred (DCR) EOS (EOS) Aragon (ANT) Gnosis (GNO) OmiseGo (OMG) Basic Attention Token (BAT) Civic (CVC) SALT(SALT) Bitcoin Cash (BCH) Ethereum Classic (ETC) FunFair (FUN) District0x (DNT) Bancor (BNT) Bitcoin Gold (BTG) Edgeless (EDG) FirstBlood (1ST) Matchpool (GUP) Numeraire (NMR) iExec RLC (RLC) Status (SNT) WeTrust (TRST) Wings (WINGS) 0x (ZRX)

Der kommer løbende flere til. Se deres roadmap for tilføjelser her

Hvordan virker Exodus?

Exodus kan hentes til windows, mac og linux. Hent den her

Exodus-klienten har tre funktioner

  • Wallet
  • Portefølje
  • Exchange

I wallet kan du se din saldo og nemt overvåge din beholdning af kryptovaluta. Der visses også hvor mange procent af din beholdning som er i hver kryptovaluta.. Du kan også nemt sende og modtage kryptovaluta og se din transaktion historik. Når du går til wallet, så er du slet ikke i tvivl hvor du ser hvad og gør de forskellige ting. Det er super brugervenligt og man kan næsten ikke gøre noget forkert.

Exodus er integreret med ShapeShift . Det betyder at du kan bytte kryptovaluta direkte i denne wallet, uden at skulle sende dem til en exchange først. Exchange skærmen viser tydeligt det beløb, du vil modtage i bytte (både i krypto- og fiat-værdier).

Mister computer eller skal genoprette wallet

Hvis du mister din computer eller af anden årsag har brug for at genoprette din wallet, så kan dette gøres på flere forskellige måder. Den nemmeste måde er via e-mail-gendannelses funktionen .

Du får også en 12-ords kodeord, når du opretter en konto. Har du ikke adgang til den email du oprettede din wallet med, så er 12 ords koden ekstra vigtig. Det er denne kode som kan gendanne din wallet hvis du ikke har adgang til din email længere. Så gem denne kode ekstra omhyggeligt når du opretter en Exodus wallet.

Sikkerheden ved Exodus wallet.

Exodus er allerede blevet en populær wallet og bruges af rigtig mange. Det er en software wallet og derfor findes der sikrer måder at opbevare sine midler på. Exodus er ikke et 100% open source projekt. Bag er en ledelse af anderkendte folk i udviklings samfundet. Exodus har heller ikke helt samme sikkerheds funktioner som andre wallet. Der er kun password godkendelse og derfor mangler fx 2 faktor godkendelse. Der er dog fokus på dette hos teamet bag og der vil løbende blive tilføjet nye sikkerheds funktioner.

Support hos Exodus.

Support hos Exodus er rigtig god. Der er et supportwebsted med en lang række hjælpe artikler og videoer. Der er også svar på en lang række ofte stillede spørgsmål. Har du brug for yderligere hjælp, så kan support teamet kontaktes via email, hvor der er hurtig svar på henvendelser.

Konklusion

En rigtig fin wallet, som er brugervenlig og har fede funktioner. Denne wallet er allerede populær og det forstår man hurtigt hvorfor hvis man prøver den. Det skal dog lige siges at der er kryptovaluta wallet som er mere sikre end denne, men som altid er det også en selv som skal være opmærksom i forhold til sikkerheden, backup og opbevaring. Men en Wallet som bestemt kan anbefales.

Gå til Exodus Wallet