Komplet guide til Jax wallet

Komplet guide til Jax wallet

Guide og anmeldelse af Jax Wallet

til Jax wallet

Jax er en populær multi kryptovaluta tegnebog med fantastiske funktioner og god brugervenlighed.

Jax er udviklet af det Canadiske firma Decentral. Jax er hovedproduktet hos Decentral, som også tilbyder andre tjenester indenfor kryptovaluta. Jax er en wallet der understøtter ca. 10 forskellige kryptovaluta herunder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash, Zcash mm. Jax er en wallet som er praktisk og brugervenlig, samt understøtter 8 forskellige platforme som iOS, Android, Windows, Google crome mm.

Jax Brugergrænseflade.

Brugervenligheden er en af de største plusser hos Jax. Designet er lavet så enkelt, som muligt og alligevel ser det godt ud. Uanset om du skal sende eller modtage kryptovaluta, indtaste adresser eller scanne Qr koder, så er alt sammen nemt og ligetil. Det er en wallet du lynhurtigt kan komme igang med at benytte.

Uanset hvilken enhed du benytter, så er det nemt at komme igang og du er lynhurtigt klar med din wallet og klar til at sende og modtage de understøttede kryptovalutaér.

Der er nogen som mener at Jax ikke er et godt valg. Det er nok mest de erfarne brugere og dette skyldes forskellige små vanskeligheder, som nogle brugere har oplevet, mest i forhold til ventetid ved forskellige funktioner. Dette er dog formentlig ikke noget den almindelige bruger vil lægge mærke til. Der er et stærkt team bag der løbende arbejder på at forbedre Jax wallet.

Jax wallet Sikkerhed

Som med andre wallet typer, så er sikkerheden også noget der er i fokus hos Jax. En smart ting ved Jax er at private nøgler gemmes direkte på brugerenheder. Dette gør det umuligt for tredjepart at benytte dine midler andre steder fra. Det er selvfølgelig også muligt at lave backup og dette er noget du bør gøre fra start. Husk nu at det er dig selv der er ansvarlig for at tage de nødvendige forholdsregler for at sikre din wallet.

En anonym Wallet

Jax er en Wallet der respektere privatlivet og derfor behøves der ikke oplyses private oplysninger, som mail eller andet. Så du kan oprette en anonym wallet.

Jax Tilgængelighed

Adgang til dine kryptovaluta via Jaxx wallet er ekstremt nemt. Jax understøttes på 8 forskellige platforme og du logger blot ind og så har du adgang til din kryptovaluta.

Udover at tilgængeligheden er rigtig god, så er der også et rigtig godt support team bag. Der er support via mail, chat, twitter mm. Så oplever du problemer, så er hjælpen ikke langt væk og der er hurtigt svar på hænvendelser.

Jax Konklusion

Jax er en multi wallet der understøtter 10+ kryptovaluta og som kan benyttes på 8 forskellige platforme. Brugervenligheden er i top og der er nem tilgang til din wallet uanset hvilken enhed du ønsker at benytte. Jax er bestemt en af de bedre wallet og den benyttes både af helt nye, samt erfarne i kryptovaluta verdenen. Jax er en wallet du trygt kan benytte og sørger du selv for at tage dine sikkerheds forholdsregler så er dine midler i sikkerhed i denne wallet.

til Jax wallet