Komplet guide til MyEtherWallet

Komplet guide til MyEtherWallet

Guide og gennemgang af MyEtherWallet.

Gå til MyEtherwallet her

MyEtherWallet tilbyder en open source ethereum wallet, som gør det muligt at tilgå ethereum blockchain direkte via en webbrowser. Opretter du en wallet hos MyEtherWallet så er den ikke hosted på deres webside, men på din computer eller hardware wallet. MyEtherWallet laver en wallet og kryptere den med din adgangskode. Når du opretter en wallet gennem MyEtherWallet så kan den downloades, printes eller du kan skrive den ned. Når du skal benytte din wallet så bruger du hjemmesiden til at åbne din wallet.

MyEtherWallet brugergrænseflade

MyEtherWallet er nemt og hurtigt at benytte og du kan via enhver webbrowser tilgå din wallet. Dine private nøgler er ikke gemt på MyEtherWallet og i princippet er MyEtherWallet blot en side der giver dig mulighed for at overvåge og integrere med Ethereum blockchain. Der er på hjemmesiden fokus på de grundlæggende funktioner og designet er ikke noget vildt. Det er nemt og simpelt og fungere. Fra forsiden kan du hurtigt komme igang med at lave en wallet og blot ved at taste dit kodeord, så er du igang. Du bliver guidet igennem processen og det er rigtig vigtigt at du sørger for at gemme diverse adresse key osv. Vær omhyggelig da fejl kan koste din kryptovaluta. Fra myEtherwallet kan du altid tilgå din wallet. Du kan se balance, sende og modtage og printe paper wallet. De basale funktioner er nemme at bruge og der kan næsten ikke være tvivl om hvordan man gør de forskellige ting.

Der er også komplekse funktioner som smart kontrakt integration mm. Disse funktioner kræver en stor viden og derfor nok ikke noget du skal rode med.

Der er andre wallet som er mere brugervenlige for begyndere. MyEtherWallet er dog en rigtig god måde at få sig en wallet, hvis man lige tager sig tiden til at sætte sig ind i hvordan og hvorledes. Selvfølgelig er et sted som Coinbase væsentlig mere brugervenligt, men der er så andre ulemper ved Coinbase.

Paper Wallet.

Skal du lave en paper wallet, så er MyEtherWallet et rigtig godt bud. Når du laver en wallet, så kan du nemt vælge paper wallet og udskrive denne.

Sådan ser en paper wallet ud. En adresse til din wallet og en privat nøgle. Husk at hvis andre får fingrene i dette, så har de i princippet adgang til din wallet. Din private nøgle står på din paper wallet, så del aldrig denne med andre på nogen måde. Gem den rigtig godt og sikkert. En god ide er at have flere print og gemt flere forskellige sikre steder. Mister du din private key eller får andre fat i den, så kan det blive en dyr omgang og betyde mistet kryptovaluta som var gemt i din wallet.

MyetherWallet sikkerhed.

Sikkerheden med MyEtherWallet er god. Dine private key er ikke gemt hos MyEtherWallet. Der er flere forskellige måder at oprette din wallet og dermed også forskellige sikkerheds niveau. Vær opmærksom på at brug adressen https://www.myetherwallet.com/ og ikke alle mulige via google og andet. Der er eksempler på phishing svindel.

Når du opsætter din wallet, så skal du vælge hvor dine private nøgler skal gemmes. Netop dette er et afgørende punkt for din sikkerhed. Der er 3 muligheder til hvordan du kan gemme dine private nøgler.

  • Hardware wallet – Den mest sikre. Her gemmes dine nøgler i hardware som Trezor eller Nano ledger.
  • Hardisk – Her gemmes dine private nøgler på din computers harddisk.
  • Kopier eller skrive ned. Denne måde er den mindst sikre måde at opbevare dine private nøgler på.

Husk altid sikkerheds kopi og backup. Mister du din private nøgle/key så er der stor sansynlighed for at din saldo også er mistet. Da du ikke kan benytte eller tilgå din wallet uden din private nøgle/key

MyEtherWallet Tilgængelighed

Tilgængelighed til din wallet afhænger lidt af hvordan du gemmer dine private nøgler. Har du gemt dine nøgler på din hardisk så kan du kun benytte den pågældende computer. Bruger du en Trezor eller Ledger så kan du tilgå din wallet fra enhver web browser.

 

MyEtherwallet konklusion

Denne wallet har ikke smarte funktioner og der er ikke noget som blot er for pynt til brugerne. MyEtherWallet er enkelt og funktionelt og der er de nødvendige funktioner og det er det. Det er muligt at gemme et stort udvalg af tokens i denne wallet. Sikkerheden er lidt op til dig selv. Der er flere muligheder for at øge sikkerheden. En wallet mulighed som nok ikke egner sig til helt nye i kryptovaluta verdenen, men som er rigtig god til den lidt mere erfarne eller seriøse. Tager du dig tiden til lige at sætte dig ind i MyEtherWallet, så vil du hurtigt kunne benytte den trygt og sikkert.

Kort opsumeret er MyEtherWallet en god løsning til en wallet.

Gå til MyEtherwallet her